Neler Yeni

Öneri 2500-3000 tl civarında kask önerir misiniz??

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
EFEKAN SARIKAYA
Selamlar iyi forumlar. Ofisde bir tanıdığım yeni motosiklet aldı ve kask almak istiyor, kafası biraz büyük o yüzden xxl boyutları falan uyar diye düşünüyorum, bütçemiz 2500-3000 arasında, biliyorum çok düşük bir bütçe ama bu bütçe şimdilik, daha sonrasında artçı kaskı olacak ve agv tarzı kaliteli kaska geçiş yapacak. bize 3000 i aşmayacak şekilde kask önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederiz.

@CoNKeR @blackjacktr abilerim yardım ederseniz sevinirim.

GirayHan

80+ Platinum
Selamlar iyi forumlar. Ofisde bir tanıdığım yeni motosiklet aldı ve kask almak istiyor, kafası biraz büyük o yüzden xxl boyutları falan uyar diye düşünüyorum, bütçemiz 2500-3000 arasında, biliyorum çok düşük bir bütçe ama bu bütçe şimdilik, daha sonrasında artçı kaskı olacak ve agv tarzı kaliteli kaska geçiş yapacak. bize 3000 i aşmayacak şekilde kask önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederiz.

MT marka polikarbon ( termoplastik ) bakabilirsiniz. Kafasını da ölçün arkadaşın ölçmeden kask alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@CoNKeR 'in de önerilerini bekleyin bence.

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
EFEKAN SARIKAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim bekliyorum @CoNKeR

evet ölçmeden almayacağız video için de teşekkür ederim.

CoNKeR

80+ Bronze
Merhabalar,
Kask almaya gideceğin yerlerde, günlük kampanya, tek beden kampanyası vs olabiliyor. Bu banttaki kaskları atayım hangisini uygun görürsen onu alabilirsin.
1. HJC C10
2.Scorpion Exo 391
3.KYT TT Course
4.Airoh Valor
Son olarak
5.MTS M 910

Şimdi internetten bakacaksın, çoğunun fiyatı pahalı gelecek. Ama kask almaya gittiğin yerde bunlar ucuz olabilir. Ben kasklarımı hep internetteki fiyattan çok daha ucuza aldım. @blackjacktr kardeşimin de dediği gibi sakın kafanda denemeden alma. İstanbul'da yaşıyorsan işin bir tık kolay.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan

HJC C70 alabilirsin 4k fiyatı ama agvlere taş cikartir. Veya SMK titan MA200 Bakabilirsin.

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
EFEKAN SARIKAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HJC C70 alabilirsin 4k fiyatı ama agvlere taş cikartir. Veya SMK titan MA200 Bakabilirsin.
ben kendim için düşünüyorum c70 i durumlarımı topladığımda mts nsake 801 den ona geçicem sanırım :D

Merhabalar,
Kask almaya gideceğin yerlerde, günlük kampanya, tek beden kampanyası vs olabiliyor. Bu banttaki kaskları atayım hangisini uygun görürsen onu alabilirsin.
1. HJC C10
2.Scorpion Exo 391
3.KYT TT Course
4.Airoh Valor
Son olarak
5.MTS M 910

Şimdi internetten bakacaksın, çoğunun fiyatı pahalı gelecek. Ama kask almaya gittiğin yerde bunlar ucuz olabilir. Ben kasklarımı hep internetteki fiyattan çok daha ucuza aldım. @blackjacktr kardeşimin de dediği gibi sakın kafanda denemeden alma. İstanbul'da yaşıyorsan işin bir tık kolay.
teşekkür ederim kasklara şimdi teker teker bakıcaz izmirdeyiz bulacağımız bir kaç yer var mağzadan deneyip satın alacağız

işin gerçeği bu mts m 910 kaskı aşırı beğendik kabuk yapısı nedir göremedim internet de mağzalarda yazmamışlar

Son düzenleme:

CoNKeR

80+ Bronze
işin gerçeği bu mts m 910 kaskı aşırı beğendik kabuk yapısı nedir göremedim internet de mağzalarda yazmamışlar
MTS M910 fiber bir kask olarak tanımlanıyor üretici firma tarafından. Ne kadarı fiberdir, orasını bilmiyorum. Zira bu kask haricindeki en ucuz fiber kask 10.000₺.

Top Bottom