Neler Yeni

Yardım 2500-3000 ₺'ya yeni sistem önerisi istiyorum

PointNow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ekrem
Bütçe
2500.3000
Merhabalar 🙏🏻
DDR2 Sistemlerimi Artık Satıyorum Sattım Daha Doğrusu. Ama, Bu Parça Toplama Işlerinden Pek Anlamıyorum. Araştırıyorum Araştırmasına Ama Gerçekten Çok Kararsız Kalıyorum.

Sizlerden Ricam Makul Fiyatlarda PointBlank, Legue Of Legends, PUBG Orta Derecedeki Oyunları Kaldıracak Tavsiyelerinizi, Önerilerinizi Bekliyorum. DDR4 Bütçe 2-500, 3-000

Anlayışınız Şimdiden Teşekkür Eder, Sağlıklı Günler Dilerim.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Merhabalar 🙏🏻
DDR2 Sistemlerimi Artık Satıyorum Sattım Daha Doğrusu. Ama, Bu Parça Toplama Işlerinden Pek Anlamıyorum. Araştırıyorum Araştırmasına Ama Gerçekten Çok Kararsız Kalıyorum.

Sizlerden Ricam Makul Fiyatlarda PointBlank, Legue Of Legends, PUBG Orta Derecedeki Oyunları Kaldıracak Tavsiyelerinizi, Önerilerinizi Bekliyorum. DDR4 Bütçe 2-500, 3-000

Pubg açar mı bilmiyorum ama diğer oyunları oynayabileceğin apu sistem istersen toplanabilir bence ama ben apu sistemden anlamıyorum. Arkadaşlar yardımcı olacaktır

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Merhabalar 🙏🏻

İkinci elde rx 570 1200af a320 anakart kasa psu sıfır ram sıfır ssd sıfır şekilde toplarsın sıfır olarak malesef önerim yok arkadaşıma daha yeni topladık 2350 tl ye ssd de ikinci el şekilde 800 ekran kartı aldık 600 lira işlemci anakart beraber satıyordu öyle aldık temiz bulursan tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,755
Üyeler
163,546
Son üye
alper7
Top Bottom