Neler Yeni

2500-3200tl arası kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Ünal
merhabalar uzun yıllar sonra kendime güzel bir kulaklık almak istiyorum fazla seçenek var ama benim kasamdaki problem yüzünden hepsi maalesef olmuyor kasamdaki problem ise anakartın ses kartı çalışmıyor bu yüzden ses kartı ile birlikte kulaklık alacağım sadece kulaklığın fiyatı 3000tl civarı olmasını istiyorum fazlasına çıkmam mümkün değil gibi ses kartı ile birlikte alacağım için önerilerinizi bekliyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
Wireless kulakliklarda ses karti yok diye biliyorum.Kablolu mu dusunuyorsunuz o zaman?Ek olarak ses kartiniz nasil calismiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wireless kulakliklarda ses karti yok diye biliyorum.Kablolu mu dusunuyorsunuz o zaman?Ek olarak ses kartiniz nasil calismiyor
kablolu düşünüyorum anakartım b450m s2h bluetooth desteklemiyor.yaklaşık 1 yıl önce anakartta bios pilini çıkarıp taktıktan sonra oldu sorun öncesindede çıkarıp takıyordum ram sorunlarım yüzünden en sonda böyle bir şey oldu

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
kablolu düşünüyorum anakartım b450m s2h bluetooth desteklemiyor.yaklaşık 1 yıl önce anakartta bios pilini çıkarıp taktıktan sonra oldu sorun öncesindede çıkarıp takıyordum ram sorunlarım yüzünden en sonda böyle bir şey oldu
Kablosuz kulakliklards dongle ile kullaniyorsun bluetooth ile degil.Fakat ses kartiniz calismadigina nerden eminsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuz kulakliklards dongle ile kullaniyorsun bluetooth ile degil.Fakat ses kartiniz calismadigina nerden eminsiniz
2 ay öncesinde fuxi h3 almıştım bluetooth ile kullanayım diye ve yaklaşık 3 kulaklıkta denedim anakartık olduğu bölüm ve kasanın ön tarafındaki jak girişlerinden full cızırtı sesi geliyor

Top Bottom