Aklımda 2 3 tane model var ama onlar hakkında sorularım var o yüzden konu açayım sizden öneri alayım dedim
Yeşil olmasa keşkeBenzer fiyata yine İtopya da Asus Tuf H3 vardı. Tabi oyun için alıcaksan bunları tercih et.![]()
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Yeşil olmasa keşke
benimde aklımda bu model vardı ama bunda ses kartı yokmuş öyle olduğunda anakarttaki ses kartını kullanıyomuş benimde anakartım çok kaliteli olmmadığı için silmiştim bunu![]()
HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Uzun süredir kullanıyorum, hiçbir sorun yok. Wireless modelini kullanan bir tanıdığım arada sıkıntılar yaşıyor. Yani kabloludan şaşma.