İkinci el temizinden İphone 7 bulursan kaçırma derim.merhabalar. redmi note 8 telefonum var satıp yerine bir telefon alacağım. androidden çok sıkıldım devamlı yavaşlıyor. iphone almak istiyorum. 2. elde olabilir temiz ilanlardan. ne önerirsiniz?
büyük ekrana alıstıgım icin 7 yerine 7plus düşünüyorum. veya biraz daha bekleyip xr yada 11 almak. bir telefon o kadar para eder mi ondan da emin değilim....İkinci el temizinden İphone 7 bulursan kaçırma derim.
iphone 7 alınmaz daha dostum minimum 7plus oda alınmaz hatta ama bütçe kısıtlıİkinci el temizinden İphone 7 bulursan kaçırma derim.
xiaomi güzel marka fakat yavaşlıyor. poco da zaten alt markası ama olur da android alırsam yine samsung yada x3 nfc alırımPoco X3 NFC 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X3 NFC 64 GB fiyatları 9.490,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 NFC 64 GB özelliklerini incele, 10 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.comXiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB fiyatları 8.232,63 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB özelliklerini incele, 25 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com