İkinci el temizinden İphone 7 bulursan kaçırma derim.merhabalar. redmi note 8 telefonum var satıp yerine bir telefon alacağım. androidden çok sıkıldım devamlı yavaşlıyor. iphone almak istiyorum. 2. elde olabilir temiz ilanlardan. ne önerirsiniz?
büyük ekrana alıstıgım icin 7 yerine 7plus düşünüyorum. veya biraz daha bekleyip xr yada 11 almak. bir telefon o kadar para eder mi ondan da emin değilim....İkinci el temizinden İphone 7 bulursan kaçırma derim.
iphone 7 alınmaz daha dostum minimum 7plus oda alınmaz hatta ama bütçe kısıtlıİkinci el temizinden İphone 7 bulursan kaçırma derim.
xiaomi güzel marka fakat yavaşlıyor. poco da zaten alt markası ama olur da android alırsam yine samsung yada x3 nfc alırım![]()
Poco X3 NFC 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X3 NFC 64 GB fiyatları 9.490,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 NFC 64 GB özelliklerini incele, 10 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
![]()
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB fiyatları 8.232,63 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB özelliklerini incele, 25 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com