50k civarı telefon alacağım, Alternatiflerim neler olabilir?

Reaksiyon skoru
67
Arkadaşlar 50k civarı bir telefon düşünüyorum. Telefonu eşim kullanacak. Belki bir 10k kadar üstüne çıkma şansım olabilir.

Eşim çok fazla güç gerektiren oyun oynamıyor. Aldığımız telefonları da uzun yıllar kullanıyoruz genelde. Şu an redmi note 9 pro kullanıyor mesela. Mesleğimiz gereği genelde whatsapp kullanımı yoğun oluyor. Fotoğraf çekme işini de genelde bu fiyat bareminde memnun edecek kadar becerebiliyor cihazlar.
Almam için alternatif telefon önerilerinizi nedir? Benim aklımdan geçen markalar;
samsung (s24/25 grubu içerisinde yer alan fe, ultra, plus vb)
honor (magic serisi, 400 serisi)
vivo (x serisi)
apple(Aklımdan geçmiyor, fakat eşim acaba alsak mı diyor. Daha önce iphone hiç kullanmadı)
oneplus (hakkkında pek bir bilgim yok
xiaomi (redmi kullandığımız için reklamlardan bir süre müzdarip olduk, alakasız video reklamlar giriyordu ve ayarlarını bulup kapattık. Hatta virüs bulaştı sandık, virüs değilmiş)

Eğer gün içi ekran süresi çok fazla değilse s25 veya s25 plus olabilir o dediğiniz reklamlar yok samsungun yazılımı inanılmaz düzeyde şuan eğer kamera çokça lazım ise s24 ultraya da bakabilirsiniz

Arkadaşlar 50k civarı bir telefon düşünüyorum. Telefonu eşim kullanacak. Belki bir 10k kadar üstüne çıkma şansım olabilir.

Eşim çok fazla güç gerektiren oyun oynamıyor. Aldığımız telefonları da uzun yıllar kullanıyoruz genelde. Şu an redmi note 9 pro kullanıyor mesela. Mesleğimiz gereği genelde whatsapp kullanımı yoğun oluyor. Fotoğraf çekme işini de genelde bu fiyat bareminde memnun edecek kadar becerebiliyor cihazlar.
Almam için alternatif telefon önerilerinizi nedir? Benim aklımdan geçen markalar;
samsung (s24/25 grubu içerisinde yer alan fe, ultra, plus vb)
honor (magic serisi, 400 serisi)
vivo (x serisi)
apple(Aklımdan geçmiyor, fakat eşim acaba alsak mı diyor. Daha önce iphone hiç kullanmadı)
oneplus (hakkkında pek bir bilgim yok
xiaomi (redmi kullandığımız için reklamlardan bir süre müzdarip olduk, alakasız video reklamlar giriyordu ve ayarlarını bulup kapattık. Hatta virüs bulaştı sandık, virüs değilmiş)
Honor magic 7 pro tavsiye ederim hocam o bütçede 16 pro max den geçtim çok memnunum.

normal bi kullanıcı olarak samsung ve apple ürünleri daha çok hoşuma gidiyor ama apple ürünleri gereksiz pahalı alınacaksa 17 alınabilir samsung tarafında s25 mantıklı duruyor

@aykuttt1987 yazılım konusunda samsung rakipsiz. S24 ve s25 serisinde hepsinin de fiyat performans dengesi yakın. O piti piti karemela sepeti yapıp seçebilirsiniz.😅

Geri