Mr8ilgin 80+ Silver Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 4,896 Dahası Reaksiyon skoru 1,736 İsim Yavuz 9 Ocak 2025 #1 Media Marktta çek var ne önerirsiniz sessiz olması lazım. 2-3 seçenek önerin lütfen.
İgito 80+ Bronze Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 1,092 Dahası Reaksiyon skoru 329 İsim Yiğit 9 Ocak 2025 #2 öyle şunu al diyemem ama sessiz istersen red ve brown switch bakabilirsin. low profile klavyede bakabilirsin onlarda da ses çok az çıkıyor
öyle şunu al diyemem ama sessiz istersen red ve brown switch bakabilirsin. low profile klavyede bakabilirsin onlarda da ses çok az çıkıyor
Mr8ilgin 80+ Silver Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 4,896 Dahası Reaksiyon skoru 1,736 İsim Yavuz 9 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 İgito yazmış: öyle şunu al diyemem ama sessiz istersen red ve brown switch bakabilirsin. low profile klavyede bakabilirsin onlarda da ses çok az çıkıyor Devamı için tıklayın... Hocam biliyorum bende onların sessiz olduğunu direk klavye önerisi istiyorum
İgito yazmış: öyle şunu al diyemem ama sessiz istersen red ve brown switch bakabilirsin. low profile klavyede bakabilirsin onlarda da ses çok az çıkıyor Devamı için tıklayın... Hocam biliyorum bende onların sessiz olduğunu direk klavye önerisi istiyorum