Redmi note 8Ben iki telefon buldum f/p olarak 1. Si Honor play
2. Si honor 8x
Sizce hangisi yada önerebileceğiniz başka model var mı
Redmi note 8
Redmi Note 8 kesinlikle. Honor 8X boşverin. Her türlü konuda Redmi serisi önde. Ben çok araştırdım Redmi Note 7 çıktığında. Redmi Note 7 bile Honor 8X ve Honor Play'den daha iyiyken bir üst modeli çok daha iyi.
Redmi Note 9S öneririm.
Xiaomi Redmi Note 9S Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Xiaomi Redmi Note 9S Cep Telefonu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Xiaomi Redmi Note 9S Cep Telefonu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Redmi Note 9S bütçemi çok aşıyor dersen Redmi Note 9 alabilirsin.
Xiaomi Redmi Note 9 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Xiaomi Redmi Note 9 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Peki bu fiyata hangi samsung telefon alınır200 TL verip çok daha iyisini alabilirsinizXiaomi Redmi Note 9S Cep Telefonu
Xiaomi Redmi Note 9S detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu fiyata Samsung telefon alınmaz, hiç iyi telefonları yok. Samsung şu dönemde daha çok +5000 TL'de iş görüyor. 2000-4000 TL arasında Xiaomi önde.Peki bu fiyata hangi samsung telefon alınır
m31 var o fiyatlardaPeki bu fiyata hangi samsung telefon alınır