Neler Yeni

Öneri 2500 TL Oyuncu Kulaklık

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
Merhaba hocalarım kendime bir kulaklık almak istiyorum ve 2500 tl bütçem var. Razer blackshark v2 special edition indirimle vatan da 2300 tl ve daha ucuzunu bulamadım! Bir de geçenlerde forumda çok beğenilen bir kulaklık olan sennheiser epos game zero yu buldum ajakçede 4K ama amazonda 1300 tl di. Hangisini önerirsiniz ve başka öneriniz var mıdır?
cevap veremeyeceğim saat 22 de döneceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
internetten özellikle mikrofon testlerine baktın mı? ses kalitesi iyi mi,? kafa bandı çok sıkıyor mu? bunlar önemli diğer markalarla ilgili çok bilgim yok ama yakın zamanda abdullah abi gamepower kyruse nin incelemesini yaptı mikrofon kalitesi youtuber mikrofonuyla yarışır düzeyde bende gamepower mihawk modeli var hem ses kalitesi olsun hem mikrofon kalitesi olsun gayet memnunum tavsiye ederim üstelik çok daha ucuz bunun yanında üstüne alınma ama kulaklık klavye (vb.) ürünlere cidden 2.5k vermek bana saçma geliyor o kadar uçuk bütçeleri duyunca açıkçası bi fakir ben miyim diye düşünüyorum. ha kulaklık klavye mouse toplamına 2.5k verirsin tamam ama dediğim gibi bana o kadar uçuk rakamlar çok saçma geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
Merhaba hocalarım kendime bir kulaklık almak istiyorum ve 2500 TL bütçem var. Razer blackshark v2 special edition indirimle vatan da 2300 TL ve daha ucuzunu bulamadım! Bir de geçenlerde forumda çok beğenilen bir kulaklık olan sennheiser epos game zero yu buldum ajakçede 4K ama amazonda 1300 TL di. Hangisini önerirsiniz ve başka öneriniz var mıdır?
cevap veremeyeceğim saat 22 de döneceğim
Razer blackshark V2 special kullanıyorum gayet iyi memnunum almanı tavsiye ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman