2500 TL RYZEN R5 3600 NASIL?

Ya ne insanlar var 2 yazıyor şimdi diyorki fanlı 3500 Fansız 3000 yanlış yazmısım 2 değil diyor sinirlenmemekk elde el değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorma abi ya vallaha 3 yazıyorlar ilana mesaj atıyorum 4 diyorlar şaka gibi bilgisayar almak istememin sebebi kendime değil malesef hocam ortaokula giden cocuga alacagım bana kalsa Xbox daha iyi ama ödevini felanda yapsın diye PC ariyoruz bana kalsa hic bilgisayar almamda 😃
xbox a klavye fare baglayabiliyorsun internet tarayıcısı var ama pdf indiremezsin ama e devlet vs açar

Ya ne insanlar var 2 yazıyor şimdi diyorki fanlı 3500 Fansız 3000 yanlış yazmısım 2 değil diyor sinirlenmemekk elde el değil

Sorma abi ya vallaha 3 yazıyorlar ilana mesaj atıyorum 4 diyorlar şaka gibi bilgisayar almak istememin sebebi kendime değil malesef hocam ortaokula giden cocuga alacagım bana kalsa Xbox daha iyi ama ödevini felanda yapsın diye PC ariyoruz bana kalsa hic bilgisayar almamda 😃
Hocam kayseriden hazır sistem bulsaniz daha mantıklı olur diğer türlü paramguvende vesaire daha pahaliya gelir

Ekler

• Screenshot_2026-03-11-20-14-46-193_com.sahibinden.webp
    Screenshot_2026-03-11-20-14-46-193_com.sahibinden.webp
    75.7 KB · Hit: 19
Geri