Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Hepinize Merhaba Arkadaşlar. Bu Gün 2500 Liraya Sistem Toplayacağım. Dolar An İtibariyle 7.92
İşlemci Olarak Ryzen 3 3100 Buldum Arkadaşlar 940 TL Bir Fiyatı Var Ama Siz Biraz Pazarlıkla 800 Liraya Alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
Anakart Olarak A320M S2H Kullandım 340 Lira Bir Fiyatı Var. 275 Liraya Alabileceğinizi Düşünüyorum.
www.sahibinden.com
Ekran Kartı Olarak Rx560'dan Daha Performanslı, Ama Rx570'in Hafif Gerisinde Kalan Bir Kart Olan Rx470'i Kullandım. Fiyatı 600 Lira Ama 500 Liraya Alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
Ram Olarak Kendi Kullandığım Rami Tavsiye Ederim. 285 Lira Bir Fiyatı Var.
www.akakce.com
SSD Olarak Apacer PANTHER AS340/240GB Kullandım 293 Lira Fiyatı Bulunmakta. F/p Ürünü Diyebilirim.
www.akakce.com
Kasa Olarak Aerocool'un Bir Kasasını Buldum.125 Lira Fiyatı Var Ama 100 Liraya Alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
Psu Olarak FSP'nin 80+ Gold Sertifikalı Bir Psusunu Kullandım. 200 Lİra Bir Fiyatı Var Ama 150 Liraya Alabilirsiniz Pazarlıkla.
www.sahibinden.com
Şuan Ki Fiyatı 2.783 Lira Ama Pazarlıkla 2400 Civarı Bir Fiyata Alabilirsiniz.
Hatalarım Olduysa Bu Konu Altında Düzeltebiliriz.
Saygılarımla...
İşlemci Olarak Ryzen 3 3100 Buldum Arkadaşlar 940 TL Bir Fiyatı Var Ama Siz Biraz Pazarlıkla 800 Liraya Alabilirsiniz.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/z/apacer/apacer-panther-black-gold-8-gb-3000-mhz-ddr4-cl16-ek-08g2z-gjf.jpg)
Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/apacer/apacer-240-gb-panther-as340-240gb-2-5-sata-3-0-z.jpg)
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Hatalarım Olduysa Bu Konu Altında Düzeltebiliriz.
Saygılarımla...