Neler Yeni

2500 TL'ye 900 Derece Di̇reksi̇yon Seti̇ Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ismail sağlam
RAMPAGE V900S+EKSTRA DEBRİYAJ+EKSTRA SHİFTER(SHİFTER DA R CALISMIYOR) 2500 LİRAYA ALINIR MI DOSTTAN ALINACAK TEMİZ KULLANILMIŞ.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RAMPAGE V900S+EKSTRA DEBRİYAJ+EKSTRA SHİFTER(SHİFTER DA R CALISMIYOR) 2500 LİRAYA ALINIR MI DOSTTAN ALINACAK TEMİZ KULLANILMIŞ.
KUTU DURUYOR FATURA EVDE BİR YERDE BULURSAM VERİRİM DEDİ

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,982
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
KACA ALINIR BEN 2000E VER DEDİM 2000E VERSE ALINIR MI NORMALDE DEBRİYAJ LA SHİFTER YOK ONLAR EKSTRA
Lütfen capslock kapat. Kullanılan vites ve debriyaj kaliteli ise sırf onlar için belki alınabilir ancak yine de direksiyondan pek bir şey bekleme. Şimdiye kadar 6-7 farklı direksiyon seti kullandım. Aralarında en kötüsü V900S'ti. Çünkü force feed back yok.

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür
Lütfen capslock kapat. Kullanılan vites ve debriyaj kaliteli ise sırf onlar için belki alınabilir ancak yine de direksiyondan pek bir şey bekleme. Şimdiye kadar 6-7 farklı direksiyon seti kullandım. Aralarında en kötüsü V900S'ti. Çünkü force feed back yok.
DFGT ve G29 arasında çok fark var mı? bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Ömer Kurşun
Mesaj otomatik birleştirildi:

KUTU DURUYOR FATURA EVDE BİR YERDE BULURSAM VERİRİM DEDİ
Benden sana tavsiye git o bütçede xbox controller al daha iyi direksiyon olarak 1k bile vermem ona

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,982
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
DFGT ve G29 arasında çok fark var mı? bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
İkisini de kullandım. Evet çok fark var. Öncelikle pedal kalitesi çok daha iyi. Sessizlik açısından da baya fark var. Güç olarak da fark var. Özellikle drift atarken DFGT biraz yavaş kalıyordu, sanırım gücü yetmiyordu. Kısacası G29 çok daha gerçekçi hissettiriyor. Ancak DFGT de başlangıç için fazlasıyla iyi bir ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,286
Üyeler
159,471
Son üye
roenn
Top Bottom