bu bütçede en iyisi 14t hocamMerhabalar
Xiaomi 14T veya Samsung S23/S24 FE teleofnlarından birini almayı düşünüyorum. Bu konuda tavsiyenize açığım.
hangi açıdan kötü hocam ben şuan 14t pro kullanıyorum bir sıkıntısını görmedimXiaomi'nin işletim sistemi çok kötü olduğu için S24 FE taraftarıyım
reklamlar, yavaşlık, ani donma, nasıl oluyorsa sıcaklık, işlemciyi fazla yorma, yüksek bellek tüketimihangi açıdan kötü hocam ben şuan 14t pro kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim
ben şuan bunlardan herhangi birini yaşamadım ama playstoredan launcher kursak çözülür mü bu sorunlar hocamreklamlar, yavaşlık, ani donma, nasıl oluyorsa sıcaklık, işlemciyi fazla yorma, yüksek bellek tüketimi
launcher işletim sistemi değil tema gibi düşün. sorunları yaşamadın çünkü 14T Pro çok güçlü ama 2 sene sonra ne demek istediğimi anlıyacaksın, aynısını ben de yaşadım çünkü. ondan sonrasında çok uygun fiyatta olmadığı sürece Xiaomi asla tavsiye etmedim zaten mesajımı da göremezsinben şuan bunlardan herhangi birini yaşamadım ama playstoredan launcher kursak çözülür mü bu sorunlar hocam
bütçe 30k ya çıkarsa poco f7 pro çıkmaz ise net bir şekilde s24feMerhabalar
Xiaomi 14T veya Samsung S23/S24 FE teleofnlarından birini almayı düşünüyorum. Bu konuda tavsiyenize açığım.