KapitalistLiberal Baran
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun testi yapicamMesajlar çok uzun eğer yanlış yaziyorsam bilgilendiriniz ful ayarda nasıl ETS oynuyor R5 5600 rx6600 la yüksek de ben zor oynuyorum 100 FPS ile yani 3. Elde mintitorler 1200 felan edebilir kaç inç bilmiyorum da 19 felansa eder kasa da ekran kartı 980 olsaydı kaçmaz di işlemci düşük ama fiyat da idare eder öyle bakmak lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çalışıp çalışmadığına bakin sistemin oyunlarda kapanma drop girme falan yapiyormu bu kadar
Hocam size tavsiyem girin sahibindene 10kya kadar pc bakin bana hak vereceksiniz
Hocam girin bakin bi piyasaya beni anlayacaksinizmonitörlerle birlikte 2500 bence max 3000
Gtx 980 nerdeyse sadece 2.5kMesajlar çok uzun eğer yanlış yaziyorsam bilgilendiriniz ful ayarda nasıl ETS oynuyor R5 5600 rx6600 la yüksek de ben zor oynuyorum 100 FPS ile yani 3. Elde mintitorler 1200 felan edebilir kaç inç bilmiyorum da 19 felansa eder kasa da ekran kartı 980 olsaydı kaçmaz di işlemci düşük ama fiyat da idare eder öyle bakmak lazim
Çalışıp çalışmadığına bakin sistemin oyunlarda kapanma drop girme falan yapiyormu bu kadar
Son düzenleme: