Şuanda Everest SGM-X7 kullanıyorum ama kasayı açtıktan sonra ayağını kırdığım için artık tam oturmuyor ve tıklamak için bastırmam gerekiyor, 250TL civarında ne önerirsiniz? Teşekkürler.
Şuanda Everest SGM-X7 kullanıyorum ama kasayı açtıktan sonra ayağını kırdığım için artık tam oturmuyor ve tıklamak için bastırmam gerekiyor, 250TL civarında ne önerirsiniz? Teşekkürler.
Alınır. Bu fiyata bu kadar hafif 3327 sensörlu bir mouse yok.300'e çıkmış birde ona kötü diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kupon ile 200'e geliyor alınır mı
KötüBunu Alabilirsin .
AOC GM500
Tasarımı vb. Güzelde markayı ilk defa duydum, birde YouTube'de vb. incelemesi yok. Amazonda olması iyi amazonun iade mevzusu kolay oluyorÖlçüleri burada mevcutAlıntıyı görüntüle
Bu fiyatlara zaten adam gibi mouse bulmak cidden zorlaştı. 200 IPS 20G değer veren bu fiyata bir mouse olması bile muazzam şans eseri denk geldim şansına.Tasarımı vb. Güzelde markayı ilk defa duydum, birde YouTube'de vb. incelemesi yok. Amazonda olması iyi amazonun iade mevzusu kolay oluyor
Kutuyu açıp denedikten sonra kötü çıkarsa iade edebiliyorum değil mi? Kutu açıldı kullanıldı diye kabul etmemezlik yaparlar mıBu fiyatlara zaten adam gibi mouse bulmak cidden zorlaştı. 200 IPS 20G değer veren bu fiyata bir mouse olması bile muazzam şans eseri denk geldim şansına.