25K-30K Bütçe ile Hazır/Toplama sistem hakkında.

Mobu

80+
Reaksiyon skoru
0
Bu yıl sonuna kadar 25K-30K bütçe ile yoğun olarak oyun oynamak için ve ara ara da video izlemek için bir tık uzun ömürlü kasa almak istesem ne yapmalıyım? Tek tek kendim parça satın alıp kendim mi kurmalıyım? Hazır itopya tarzı sitelere mi başvurmalıyım? Yoksa yayıncıların yaptıkları kampanyalı kasaları falan mı araştırıp beklemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgim çok kısıtlı

Bu yıl sonuna kadar 25K-30K bütçe ile yoğun olarak oyun oynamak için ve ara ara da video izlemek için bir tık uzun ömürlü kasa almak istesem ne yapmalıyım? Tek tek kendim parça satın alıp kendim mi kurmalıyım? Hazır itopya tarzı sitelere mi başvurmalıyım? Yoksa yayıncıların yaptıkları kampanyalı kasaları falan mı araştırıp beklemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgim çok kısıtlı
Yıl sonuna kadar bekleme hedefin varsa kasım ayında büyük indirimler oluyor ordan parça parça almak mantıklı olabilir

Parça parça alıp kasayı kendim sıfırdan takmam gerekiyor ya. O biraz riskli değil mi bilmeyen için?
Güvendiğin bir bilgisayarcı yoksa hazır sistem kovalarsin

Yayıncı kasaları hakkında ne düşünüyosun? Daha fiyat performans kasaları mı oluyolar? Ve hazır sistemlerde hangi siteler kullanılmalı?
Yayıncı kasalarından ziyade vatan computerin indirimlerini kovalarsan daha iyi olur çok mantıklı fiyatlara hazır sistemler denk geliyor veya üstmesajdaki arkadaşın dediği gibi 2.elde mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,865
Üyeler
183,349
Son üye
chucests
Geri