25K CİVARI PC ÖNERİSİ

EKRHN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,542
Arkadaşlar 25K civarında üst düzey bir sistem almak istiyorum piyasa hakkında çok fazla bir bilgim yok eğer 25K üstünde iyi bir F/P pc varsa onu da atabilirsiniz.

Arkadaşlar 25K civarında üst düzey bir sistem almak istiyorum piyasa hakkında çok fazla bir bilgim yok eğer 25K üstünde iyi bir F/P pc varsa onu da atabilirsiniz.

Gaminggenden yeni alışveriş yaptım, yarın kargomu şubeden alacağım. Gelmesi 1hafta sürdü onun dışında pek problem olacağını sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci yeterli gelir mi?
Kral ben youtube dan test videolarına bakarak bunu almayı düşüyünordum. Şahsen bir problem olduğunu hatırlamıyorum. Sonuçta 50k yada 3080 li sistem var yani yeterlidir diye düşünüyorum. Başkalarına da dor iyice emin ol tek bir ağıza göre karar verme.

Gaminggenden yeni alışveriş yaptım, yarın kargomu şubeden alacağım. Gelmesi 1hafta sürdü onun dışında pek problem olacağını sanmıyorum.

Kral ben youtube dan test videolarına bakarak bunu almayı düşüyünordum. Şahsen bir problem olduğunu hatırlamıyorum. Sonuçta 50k yada 3080 li sistem var yani yeterlidir diye düşünüyorum. Başkalarına da dor iyice emin ol tek bir ağıza göre karar verme.
Ama bu sistemi alırsan 2k monitörde alman şart gibi bir şey oluyor. 1080p monitörde darboğaz yapar demişlerdi bana. 2k monitörlerde 5-6 k dan başlıyor sanırım.

Ama bu sistemi alırsan 2k monitörde alman şart gibi bir şey oluyor. 1080p monitörde darboğaz yapar demişlerdi bana. 2k monitörlerde 5-6 k dan başlıyor sanırı
Sağ ol dostum verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Reklam Amaçlı Paylaşım
Gigabayt 3080
i5 12400
16 GB Ram
500 GB M2 SSD

Pchocasi sistemi. Ay'ın 17sinde teslim olacak. Süper bir sistem. 24.000 bine size verebilirim kasayı gelir gelmez

Gigabayt 3080
i5 12400
16 GB Ram
500 GB M2 SSD

Pchocasi sistemi. Ay'ın 17sinde teslim olacak. Süper bir sistem. 24.000 bine size verebilirim kasayı gelir gelmez
Aynen Kardeşim senin 18K ya aldığın sisteme 24K verecek kadar salağım git başka birini kandırmaya çalış.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Aynen Kardeşim senin 18K ya aldığın sisteme 24K verecek kadar salağım git başka birini kandırmaya çalış.
Oradan alınmayan ama aynı sisteme 25K verecek kadar da salaksın hocam aynen :)

Uygunsuz davranış
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,627
Üyeler
185,137
Son üye
Asim9
Geri