25K Gaming Laptop önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
25000
Arkadaşlar merhaba ben üniversiteye başlayacağım ve iyi bir laptop alacağım beni asla üzmeyecek ve her oyunu ultrada oynatabilecek bir laptop önerebilir misiniz ?
Mac almayacağım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar merhaba ben üniversiteye başlayacağım ve iyi bir laptop alacağım beni asla üzmeyecek ve her oyunu ultrada oynatabilecek bir laptop önerebilir misiniz ?
Mac almayacağım

Mac almayacağım
Sepette 1500TL indirimi var. 17,3 ekran, 130w bazı 3070'lerden güçlü 3060,okuma yazması yüksek ssd

Bende bu var oldukça memnunum ancak ısınmamasi için macunu değişmesi gerekmiş bunu öneririm sana

Bu fiyata başka bir seçeneğiniz yok maalesef arkadaşların attıkları cihazları alabilirsiniz. İkisi arasından T7 v20.4 ü öneririm. TongFang kasa 130W 3060 sorunsuz bir cihaz hayırlısı olsun.

Bu fiyata başka bir seçeneğiniz yok maalesef arkadaşların attıkları cihazları alabilirsiniz. İkisi arasından T7 v20.4 ü öneririm. TongFang kasa 130W 3060 sorunsuz bir cihaz hayırlısı olsun.
Isınma sorunu varmış diye duydum doğru mudur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,162
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri