cohannan
80+
- Reaksiyon skoru
- 207
2628 TL Anker 347 Powerbank 40000mAh - PowerCore 40K Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - 30W
sanmam adaptor kac waatmacbook air şarj eder mi bu
Yorumlarda birisi m1 air 1.1 kez şarj ettiğini söylemiş iade etmiş 30 w çıkış verdiği için etsede yavaş şarj edermacbook air şarj eder mi bu
orjinal adaptörü de 30wbu fiyata alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sanmam adaptor kac waat
https://www.teknosa.com/baseus-starlord65w-30kmah-siyah-powerbank-p-125432089 var iş görür mü kiYorumlarda birisi m1 air 1.1 kez şarj ettiğini söylemiş iade etmiş 30 w çıkış verdiği için etsede yavaş şarj eder
Samsung 20k mah olanını alicam alüminyum çerçeveli siyah olanın 2000 tl sizce iyi midir? biraz pahalı evet ama Samsung sağlamlığı için alıyorum ve çok kabada deilHocam bu fiyatlara alınmaz daha 1 ay olmadı 2599 TL ydi.. Ara ara fiyatları değişik kampanya adı altında 2600 lere düşüyor.. Hem Anker hem de Spigen ürünleri hepsiburada da guzel indirimleredüşüyor, .acelesi olana bisey denmez tabi..
Link var mı çıkaramadım dediğiniz ürünü tam?Samsung 20k mah olanını alicam alüminyum çerçeveli siyah olanın 2000 tl sizce iyi midir? biraz pahalı evet ama Samsung sağlamlığı için alıyorum ve çok kabada deil
Link var mı çıkaramadım dediğiniz ürünü tam?
Hocam selamlar, ürüne baktım ama f/p olarak pek uygun değil gibi...
Teşekkürler hocam eyvallahHocam selamlar, ürüne baktım ama f/p olarak pek uygun değil gibi...
Bu ürünün en ucuzu sanırım şu an Teknosa da, acil lazımsa oradan alın daha uyguna gelir...
![]()
Samsung Eb-P5300x 20.000 Mah Süper Hızlı Gri Powerbank Fiyatı ve Özellikleri
Samsung Eb P5300x 20.000 Mah Süper Hızlı Gri Powerbank özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Evet uygun değil ama işte samsung olduğu için alıyorum port lari gayet kullanışlı ve çok büyük değil hemde 20kmsh her sekilde isimi gorur arkadaşım aldı yeni ben ondan görerek alıyorum turkcellden şuanda samsung var bende bitene bozulma oranları diğerlerine göre daha düşükHocam selamlar, ürüne baktım ama f/p olarak pek uygun değil gibi...
Bu ürünün en ucuzu sanırım şu an Teknosa da, acil lazımsa oradan alın daha uyguna gelir...
![]()
Samsung Eb-P5300x 20.000 Mah Süper Hızlı Gri Powerbank Fiyatı ve Özellikleri
Samsung Eb P5300x 20.000 Mah Süper Hızlı Gri Powerbank özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
O zaman hayırlı olsun hocamTeşekkürler hocam eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet uygun değil ama işte samsung olduğu için alıyorum port lari gayet kullanışlı ve çok büyük değil hemde 20kmsh her sekilde isimi gorur arkadaşım aldı yeni ben ondan görerek alıyorum turkcellden şuanda samsung var bende bitene bozulma oranları diğerlerine göre daha düşük