jesuisilkan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- İlkan Hahacıoğulları
- Bütçe
- 27000
20 bin ila 27 bin TL bütçem mevcut. Oyun oynamak için hazır sistem almayı düşünüyorum.
Birkaç sistem buldum, linklerini de aşağıya bırakıyorum, hangisini önerirsiniz? Pek darboğaz gibi şeylerden anlamam sorun çıkaracak bir durum söz konusuysa ve sizin de önerdiğiniz farklı bir sistemler varsa paylaşırsanız güzel olur.
4060'tan ziyade 4060 Ti olması önceliğimdir.
(ekran kartı için Ti özelleştirmesi yaparak)
Birkaç sistem buldum, linklerini de aşağıya bırakıyorum, hangisini önerirsiniz? Pek darboğaz gibi şeylerden anlamam sorun çıkaracak bir durum söz konusuysa ve sizin de önerdiğiniz farklı bir sistemler varsa paylaşırsanız güzel olur.
4060'tan ziyade 4060 Ti olması önceliğimdir.
Nebula 5A - Game Garaj
Nebula 5A, AMD Ryzen işlemci seçenekleri ve Nvidia GeForce RTX 4060 serisi bulunduran, DDR4 ram seçenekleri ile Nebula 5A hazır sistem, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
Aura Intel-RTX40 - Game Garaj
Aura Intel-RTX40, Intel Core işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX 40 serisi ekran kartı modelleri ve DDR5 anakart modeli seçenekleri ile Aura Intel-RTX40 hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
Space 5A-4060Ti - Game Garaj
Space 5A-4060Ti, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia RTX 4060 ekran kartına sahip, Space 5A-4060Ti hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
SUNRISE-4060Ti / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-4060Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
Lander 5A - RTX4060/Ti - Game Garaj
Lander 5A - RTX4060/Ti, AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı modelleri ve DDR4 ram seçenekleriyle birlikte Lander 5A - RTX4060/Ti hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com