Yaparmısınız acabaHocam Gamegarajda 28 bine bulabiliyorum ama tek tek elle toplasam daha hoş şeyler çıkabilir.İsterseniz toplarım.
B650 anakart yapıp rami çift modülden tek modüle düşürüp kasayı da Fsp yaparsanız 28’e gelir.ARC 7A-B580 - Game Garaj
ARC 7A-B580, AMD İşlemci seçenekleri ve Intel ARC B580 Ekran kartı ile, ''ARC 7A-B580'' hazır sistem, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Rami tek modül yapma sebebi fiyatın biraz daha azalması ve ilerde yanına bi Ram daha ekleyebiliyor olmamız.
olum bu arada f/p sistem ha gerçektenHocam Gamegarajda 28 bine bulabiliyorum ama tek tek elle toplasam daha hoş şeyler çıkabilir.İsterseniz toplarım.
B650 anakart yapıp rami çift modülden tek modüle düşürüp kasayı da Fsp yaparsanız 28’e gelir.ARC 7A-B580 - Game Garaj
ARC 7A-B580, AMD İşlemci seçenekleri ve Intel ARC B580 Ekran kartı ile, ''ARC 7A-B580'' hazır sistem, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Rami tek modül yapma sebebi fiyatın biraz daha azalması ve ilerde yanına bi Ram daha ekleyebiliyor olmamız.
olum bu arada f/p sistem ha gerçekten
anakart ram m2 güncellerse daha iyi olur hocam muazzam fiyatAnakart 3446
Gigabyte B650M S2H AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B650M S2H AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
İşlemci 5919
Soğutma 819-81,9(gaming gen iyzico%10)
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE RGB V2 TL-C12C-L V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Kutudan çıkar çıkmaz optimum performans için Premium Aksesuarlar termal bileşeni dahildir.www.gaming.gen.tr
İkinci el Rx 6800/6800XT 9000-11000 arası ya da sıfır olsun dersen biraz performans düşük olur ama iş görür Ekran kartı 11000
![]()
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti | ITOPYA
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile ARC B580 ITOPYA'dawww.itopya.com
Ram ilerde aynı modülden bi tane daha yükseltmen amaçlı tek 16 GB -1800
https://www.sin erji.gen.tr/patriot-16gb-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30-p-54171?utm_campaign=akakce&v=1.21.7
Ssd 2250
https://www.sin erji.gen.tr/kingston-1tb-nv3-nvme-gen4-okuma-6000mb-yazma-4000mb-m2-ssd-p-51976?utm_campaign=akakce&v=1.21.7
Psu 2020
Kasa 1382
Mesaj otomatik birleştirildi:
28.500’e falan geliyor böyle.
Gerçekten güzel fiyat hocam uğraşmak istemeyen buradan da alabilir ama benim yaptığım sistem biraz daha kaliteli parçalarla daha güzel bi sistem.
Ram şimdilik bütçeye göre yükseltilebilir olması açısından öyle tercih ettim yine aynı şekilde bütçeden dolayı anakart tercihi de böyle olmak zorundaydı.SSD’ye gelirsek kingston nv3’ün fiyatı artmış bu sebeple bu modeli tercih ettim ki bu ssd Dram’i olan en f/p ssd’dir değiştirmesine gerek yok.anakart ram m2 güncellerse daha iyi olur hocam muazzam fiyat
Rx 7600 çok tercih edilen bi ekran kartı değil hocam onu alacağımıza ikinci elden 6800 alsak daha mantıklı.Arc 580 yerine 7000 serisi AMD düşünürseniz ...![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
2x16 ram yapılabilir. Kasa da iyi. SSD konusuna gelirsek saten M2 ssdler ısınıyor. Sata 3 SSD alırsın sonra.
Yok hazır sistem olarak dedim. Tabi ikinci el temiz bulması vs bilen birinin işiRam şimdilik bütçeye göre yükseltilebilir olması açısından öyle tercih ettim yine aynı şekilde bütçeden dolayı anakart tercihi de böyle olmak zorundaydı.SSD’ye gelirsek kingston nv3’ün fiyatı artmış bu sebeple bu modeli tercih ettim ki bu ssd Dram’i olan en f/p ssd’dir değiştirmesine gerek yok.
Rx 7600 çok tercih edilen bi ekran kartı değil hocam onu alacağımıza ikinci elden 6800 alsak daha mantıklı.
dram yüksek dosya aktaramı yapıyoranız iş görür hocam onun dışında pek de bir espirisi yokRam şimdilik bütçeye göre yükseltilebilir olması açısından öyle tercih ettim yine aynı şekilde bütçeden dolayı anakart tercihi de böyle olmak zorundaydı.SSD’ye gelirsek kingston nv3’ün fiyatı artmış bu sebeple bu modeli tercih ettim ki bu ssd Dram’i olan en f/p ssd’dir değiştirmesine gerek yok.
Rx 7600 çok tercih edilen bi ekran kartı değil hocam onu alacağımıza ikinci elden 6800 alsak daha mantıklı.
Benim ssd var onu yazmayı unutmuşum kusura bakmayın ssd yerine ne yükseltile biliranakart ram m2 güncellerse daha iyi olur hocam muazzam fiyat
Benim ssd var onu yazmayı unutmuşum kusura bakmayın ssd yerine ne yükseltile bilir
Soğutmasız ssd yi soğutmasız Anakarta takarsak sorun oluşmaz değilmiYa da![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Rami 2x16 yapın.
Bence anakart yapsanız daha iyi olur illaki yükseltirsiniz Ramleri ilerleyen zamanlarda.