28 Bin tl bütçe ile beklemelimiyim yoksa alınacak bir hazır sistem var mı?

Zarafel

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
28 bin tl ye sahibim şuan bir fırsat var mı yoksa beklemelimiyim indirimleri.
2k monitörüm oldugundan 2k da sıkıntı yaratmicak sisteme ihtiyacım var bu bütçede. Bu da en az 5060 ti yada rx 9060 xt demek ama bu bütçeyle alınabilir mi bilmiyorum :(
Bilgili agalar yeşillendirirse sevinirim parayla öyle boş boş bekliyorum

2k monitörüm oldugundan 2k da sıkıntı yaratmicak sisteme ihtiyacım var bu bütçede. Bu da en az 5060 ti yada rx 9060 xt demek ama bu bütçeyle alınabilir mi bilmiyorum :(
biraz zor ama 9060xt ile işlemciyi düşük seçersen (5600 gibi) grafiklerde ne var ne yok açman gerekir darboğaz olmaması için. onun dışında ben genelde 7500f öneriyorum o gpu'ya. onun gelmesi imkansız gibi bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci elde olabilir belki onu demeyi unuttum

biraz zor ama 9060xt ile işlemciyi düşük seçersen (5600 gibi) grafiklerde ne var ne yok açman gerekir darboğaz olmaması için. onun dışında ben genelde 7500f öneriyorum o gpu'ya. onun gelmesi imkansız gibi bir şey
5600 ile 7500f arasında 2 bin tl fark var niye imkansız dedin ki başka birşetden kısıp 7500f alınmazmı

ikinci elde olabilir belki onu demeyi unuttum
ikinci elde adamlar sıfır fiyatına koyuyor parçaları bende şimdi ona bakıyorum :d analarıan sövmemek için zor tutuyorum kendimi

5600 ile 7500f arasında 2 bin tl fark var niye imkansız dedin ki başka birşetden kısıp 7500f alınmazmı

ikinci elde adamlar sıfır fiyatına koyuyor parçaları bende şimdi ona bakıyorum :d analarıan sövmemek için zor tutuyorum kendimi
hocam anakart ve ram fiyatlarını unutuyorsunuz yalnız

28k ya imkansız 2.el ryzen 5600 + rtx 3080 sistem toplarsın 28 e anca

O zaman ben indirim bekliyim en iyisi :d hazır sistem indirimi yakalarsam bu fiyata bulunur mu peki sizce

O zaman ben indirim bekliyim en iyisi :d hazır sistem indirimi yakalarsam bu fiyata bulunur mu peki sizce
DA falan geçen 7700xt'li sistem yapmıştı itopya ile o güzeldi. yine o tarz bir şey gelirse çok güzel olur

dümdüz yetersiz siz birde 2k da oynayacagınız için mega yetersiz
konu sahibi ben değilim ben oynamayacağım ama 2k detayını unutmuşum

DA falan geçen 7700xt'li sistem yapmıştı itopya ile o güzeldi. yine o tarz bir şey gelirse çok güzel olur

konu sahibi ben değilim ben oynamayacağım ama 2k detayını unutmuşum
yok biliyorum sizi hitap ediyor iken konu sahibide anlasın diye anladınız siz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,421
Üyeler
183,426
Son üye
mavikurt