Estetik bir sistem için 28 bin TL vermeye değer mi sizce ?

Şuan halihazırda bir sistemim var. Upgrade edeceğim bu sistemi. İhtiyacım olan parçalar belli. Onları zaten alacam fakat kasamın genel görüntüsü çok çirkin durduğu için masamın üstüne koymak dahi istemiyorum. İhtiyacım olan parçaların yanı sıra şuan işimi gören fakat estetik olarak iyi durmayan parçaları değiştirsem mi bilemedim. Yani extradan yeni kasa , yeni fanlar ve rgb'li yeni sıvı soğutucu da alırsam bu üçünün toplamı 28 bin lira yapıyor

Kasamın şuanki görüntüsünü ve 28 bin lira fazladan verirsem oluşacak yeni görüntüyü aşağıya foto olarak attım. Sizce değişime gitmeli miyim yoksa bu çirkin kralı masa altında kullanmaya devam mı etmeliyim ? siz olsanız ne yaparsınız ?

28 bin verirsem oluşacak görüntü şöyle :

Şuanki hali :

https://hizliresim.com/im6dicv

https://hizliresim.com/2jrqyyn

https://hizliresim.com/4txep9f
donanımın ne ekran kartın işlemcin öyle kötüyse ne gerek var 30k harcamaya sisteminin 10 kat daha pahalaısını gidip görünüş için vericeksin içi kötü dışı güzel mi olucak

Hocam valla haklısınız da insan böyle çirkin bir şeye sahip olmak da istemiyor. Hele ben aşırı takıntılıyım. Her şeyim mükemmel olsun istiyorum :D
Teknoloji hızına yetişemezsin. Her gün yenisi çıkıyor ve buna yetişmek çok zor. Mükemmel olması bu yüzden imkansız.:D:DD

İtibardan tasarruf olmaz kardeşim ver gitsin.

Hocam maddiyat açısından hesap kitap yaptım ve çok fazla bütçemi zorlamıyor bu 28 bin. Lakin bir taraftan da hiç veresim gelmiyor. Ben sadece siz olsaydınız ne yapardınız onu merak ediyorum bu şartlar altında.
Bende bu yıl başında yeniledim kasa filan. Pek ihtiyacım yoktu aslında orta karar bişey yaptım hem gönlüm hoş olsun hemde çok masraf etmiyim hemde soğutma sçısından iyi bi kasa aldım. Fanlarıda rgb siz düz ucuzlardan aldım mesela. Bi fana 400-500 saçma bana göre. Sıvı soğutmayada şahsen çokta gerek yok yine. Kaliteli bi hava soğutma yeter. Ben zamanında heves ettim aldım. Bozulasıya kadar devamke.

kanka zenginsen 1700den fanları al, kasa da al, sıvı sogutma da al. zengine koymaz :)
zengin değilsen, arkadaşların dediği gibi f/p argb fan alınıp tüm kasa argb yap. ekstra olarak sıvı sogutucu hortumlarda argb kılıf gibi bişey var onu alıp takarsanda daha hoş gözükür.

Estetik kasa budur. Işık izlemek isteyen pavyona gitsin.

scontent-lga3-2.cdninstagram.webp

Valla bana sorsalar sistemin şık gözükmesini mi yoksa serin ve stabil çalışmasını mı istersin? diye "Kesinlikle" serin ve stabil çalışmasını tercih ederim! Sistem performans vermedikten sonra Argb'nin ne anlamı var?

Valla bana sorsalar sistemin şık gözükmesini mi yoksa serin ve stabil çalışmasını mı istersin? diye "Kesinlikle" serin ve stabil çalışmasını tercih ederim! Sistem performans vermedikten sonra Argb'nin ne anlamı var?
İkisi bir arada olmuyor mu? İlla birini mi seçmek zorunda insanlar, tercih meselesi, ekstra bütçesi olan adam yönelebilir istediğine.
Yukardaki arkadaş da ayrı bi kafa, ışık izlemek isteyen pavyona gitsin demiş, herkes şurda egodan patlayacak yakında, "bence budur şık" demek yerine "şık kasa budur" kendini otorite bellemiş beyfendi, zevk meselesi falan değil yani direk onun dediği.
O üslupla bence sen pavyona git @TechGuy daha çok yakışırsın

İkisi bir arada olmuyor mu? İlla birini mi seçmek zorunda insanlar, tercih meselesi, ekstra bütçesi olan adam yönelebilir istediğine.
Yukardaki arkadaş da ayrı bi kafa, ışık izlemek isteyen pavyona gitsin demiş, herkes şurda egodan patlayacak yakında, "bence budur şık" demek yerine "şık kasa budur" kendini otorite bellemiş beyfendi, zevk meselesi falan değil yani direk onun dediği.
Bu benim kendi tercihim hocam!

Hocam arada kaldıysan sen de biraz boşa gideceğini bildiğin içindir. Bu bütçeyi kasa içi donanım yükseltmeye kullanamıyorsan, başka işine yarayacak bir yerde kullanmayacak isen veya bütçen için problem teşkil etmiyor ise alabilirsin.

Sonuçta parayı kendini mutlu etmek ve görsel zevk için harcamış olacaksın, yanlış bir durum yok😁

Kusura bakma seni incitmek istemedim. Bu kadar yumuşak karınlı olduğunu düşünemedim.

Geri