2800-2900Tl Bisiklet Önerisi

Sıpekular

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Arkadaşlar bu 3. konum kusura bakmayın. Mert hocam MTX 7200 önermişti. Ama Shimano Tourney'lerde vites atarken sıkıntı oluyor diyenler falan var. O yüzden emin olamadım ve param boşa gitsin istemiyorum. Başka önerileri olan var mı?
Corelli, Carraro, Mosso gibi markalar nasıldır? Bütçeyi arttıramam zaten verebileceğimiz en yüksek miktar 2900Tl. 27,5 jantdan aşağısı olmazsa iyi olur. 1.80 boyum var. @FERRUM @Mert Özkaya @rookie27

Arkadaşlar bu 3. konum kusura bakmayın. Mert hocam MTX 7200 önermişti. Ama Shimano Tourney'lerde vites atarken sıkıntı oluyor diyenler falan var. O yüzden emin olamadım ve param boşa gitsin istemiyorum. Başka önerileri olan var mı?
Corelli, Carraro, Mosso gibi markalar nasıldır? Bütçeyi arttıramam zaten verebileceğimiz en yüksek miktar 2900Tl. 27,5 jantdan aşağısı olmazsa iyi olur. 1.80 boyum var. @FERRUM @Mert Özkaya @rookie27
3 tane Tourney sete sahip bisikletim var öyle bir sorun yok bu fiyat bandında alınacak bisikletler belli zaten. Bende MTX7200 ve ya Mosso Wildfire öneririm.

3 marka da gayet kaliteli ama bütçen yeterse MOSSO alabilirsin

Corelli dağ bisikletlerini Mert hocam önermiyordu (ismini hatırlayamadım ama Titanyum rankındaydı)

Mtx 7300 Önerebilirim Mert Özkaya önermişti paran olursa al diye :peepokalp: Mert Özkaya :peepokalp:

Geri