Hocam sayfa açılmıyor amaSesi yüksek mi bilmiyorum
2.el dusunurmusunuzDaha çok gaming odaklı yanında mühendislik işleri ve okul içinde uğraşacağım çok sesli olmayan laptop önerisi
Hocam sıfır olsa daha iyi2.el dusunurmusunuz
Arkadaşın attığı laptop buHocam sayfa açılmıyor ama
Hocam bunu gördümde fanları çok sesli uçak kalkar gibi boştayken bile öyleymişCASPER Excalibur G870.1245-DFB0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 8GB RTX4060 DOS GAMING LAPTOP Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER Excalibur G870.1245-DFB0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 8GB RTX4060 DOS GAMING LAPTOP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu fiyata alabilecegin en iyi laptop
İkiside güzel aslında tek beğenemediğim 1x16 ram olması aynı zamanda tasarım açısındanda pek hoşuma gitmedi açıkcasıArkadaşın attığı laptop bu
Benim önerdiğim bu
tasarıma göre alıyorsanız işiniz zor boşa öneri istemeyin yaniHocam bunu gördümde fanları çok sesli uçak kalkar gibi boştayken bile öyleymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkiside güzel aslında tek beğenemediğim 1x16 ram olması aynı zamanda tasarım açısındanda pek hoşuma gitmedi açıkcası
Anladım hocam acerlar neden daha çok tercih ediliyor pekitasarıma göre alıyorsanız işiniz zor boşa öneri istemeyin yani
ben bu fiyattaki en iyi bulduğum laptobu attım aslında marka için önermedimAnladım hocam acerlar neden daha çok tercih ediliyor peki
30k para veriyor adam tasarıma da önem verir performansa da. Markanın bunları sağlaması gerekiyor zaten tercih edilebilmesi için.tasarıma göre alıyorsanız işiniz zor boşa öneri istemeyin yani
İçine sinmeyen hiçbirşeyi alma her zaman alternatifi bulunur.Anladım hocam acerlar neden daha çok tercih ediliyor peki
Okul için kullanacağımdan çok bi rgb olsun tasarım açısından olsun sade bir şey bakıyordum aynı zamanda da performans açısından güçlü bir şey arıyorumben bu fiyattaki en iyi bulduğum laptobu attım aslında marka için önermedim