Neler Yeni

29 Mayıs Gaming Gecesinden Sistem Toparlamayı Düşünüyorum

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
1.Sizce beklemelimiyim dolar kuru için 6,69 a kadar düştü yazdığım zaman dolar kuru 6,74 (3 Nisandaki kura kadar geldi
Gaming gecesi için RX5700XT li sistem toparlayacam
Birisi 3 NİSANDAKİ Gaming gecesi ürünlerinni atabilirmi lütfen
Mart sonu da olur o zamanki ürün ve fiyatlarıan göre analiz yapacağım
Hazır sistem alacağım fakat 5700xtli nadir yapıyorlar ve istediğim parçayı seçebildiğim için seçiyorum
Uyguna düşerse birkaç parça alıcam kalanınıda sonra halledecem
(5600 -5700e önceki gaming gecesinden 5600xtli sistem toparlayabiliyorum Bu sefer birazda olsa düşeceğini düşünüyorum o zamanki kur 6,90dı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 Nisan ya da mart sonu gaming gecesi ürünlerini atabilen olursa çok sevinirim resim olarak

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
Gaming gecesineki ürünler Cuma 19.00'da açıklanıyor. 22.00'da satışa sunuluyor. İndirim yapıyorlar bunun miktarı dolara çok bağlı değil sadece fiyatı 2k olan şeyi onlar kendileri 2500e satarken gaming gecesinde 2bin 250ye düşürüyorlar. İndirim dolara bağlı değil. Sitedeki fiyatı dolara bağlı.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming gecesineki ürünler Cuma 19.00'da açıklanıyor. 22.00'da satışa sunuluyor. İndirim yapıyorlar bunun miktarı dolara çok bağlı değil sadece fiyatı 2k olan şeyi onlar kendileri 2500e satarken gaming gecesinde 2bin 250ye düşürüyorlar. İndirim dolara bağlı değil. Sitedeki fiyatı dolara bağlı.
tamam yani etkilermi çünkü önceki aylarda ryzen5 3600ü 1050 TL'ye satmışlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bayram
Valla bildiğim bir şey varsa o da TR satıcılarının ne kadar fırsatçı .... olduklarıdır. Sırf dolar yükseldi diye fiyatları %15-20 arttırdılar ve düştüğünde ise fiyatları indirim olarak gösterip bilmem gaming gecesi,bilmem Bayram indirimi diyerek ülkeyi kandırdılar. Ülkemiz insanlarına gerçekten acıyorum (kendim de dahil tabii ki.). Çünkü malesef ki dürüst,işini iyi yapan ve insanların hakkına girmeyen bir firma yok. Hepsi insanları nasıl dolandırıp biraz daha fazla kazansam diye birbirleriyle yarışıyorlar. Şahsen 2 haftadır pc toplamaya çalışıyorum. Fiyatları öyle şişirmişler ki 12-13kya gelecek sisteme 16.5k harcamak zorunda kaldım ve bu Bayram indirimleri ve diğer %10-15 ''indirimler'' dahilinde oldu. Dolar 7.2ye ulaştığında fiyat güncelleyen siteler,o güncel fiyatları hiç indirmediler. Hep aynı kaldı ve Bayram'da özellikle dikkatimi çeken indirimler doların çıkmadan önceki fiyatlarına inmişti. Yani dolar yaklaşık olarak 1 küsür tl arttı buda 6TL olan doların yaklaşık %15-20 kadarına denk geliyor. Bayram'da olan indirimler KDV indirimi gibi %18 felan geldi çoğunlukla. O yüzden gaming gecesi felan hikaye kardeşim. Ya ellerinde kalan malları ellerinden çıkartıyorlar (Yeni nesiller yolda sonuçta),ya da dolar kurunun indirimlerinin üzerine biraz daha indirim ekleyerek bize sunuyorlar. Ki bunu dahi beceremiyorlar. Nedeni ise forumda dolaşıp bu gaming gecesinden alınan eşyaların ne kadar sürede geldiğini veya hiç gelmediği konularına girersen anlarsın. Ayrıca vazgeçip iade istediğinde en az 7-8 gününü çalıyorlar. Şahsen ben sistem toplamıştım orda iadesini istedim ve 8 gün bekledim. O yüzden ince hesaba 2. defa hiç bulaşmadım. Gördüğüm indirimde olan bütün sistemi farklı farklı sitelerden topladım ve montajını nasıl yapacağımı bilmiyorum fakat iyi olan tarafı ürünlerin 2-3 günde elime ulaşması ve en azından montajı burda birisine 50-100 tl fazladan verip emin olarak yaptırmam olacak. İnce hesapta yapılan montajlardaki problemleri saymak dahi istemiyorum. Zibilyon konu var forumda oralardan oku ve ordan toplarken bir daha düşün derim.Biliyorum uzun oldu konuşmam fakat bana yaşattılarını,senin yaşamanı şahsen istemem. 1-1.5k fazla ver kafan rahat olsun derim. Tabi tavsiyeme ne kadar uyacağını bilemem fakat umarım istediğin gibi bir sistemi kısa zamanda iyi bir şekilde toplarsın..

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Valla bildiğim bir şey varsa o da TR satıcılarının ne kadar fırsatçı .... olduklarıdır. Sırf dolar yükseldi diye fiyatları %15-20 arttırdılar ve düştüğünde ise fiyatları indirim olarak gösterip bilmem gaming gecesi,bilmem Bayram indirimi diyerek ülkeyi kandırdılar. Ülkemiz insanlarına gerçekten acıyorum (kendim de dahil tabii ki.). Çünkü malesef ki dürüst,işini iyi yapan ve insanların hakkına girmeyen bir firma yok. Hepsi insanları nasıl dolandırıp biraz daha fazla kazansam diye birbirleriyle yarışıyorlar. Şahsen 2 haftadır PC toplamaya çalışıyorum. Fiyatları öyle şişirmişler ki 12-13kya gelecek sisteme 16.5k harcamak zorunda kaldım ve bu Bayram indirimleri ve diğer %10-15 ''indirimler'' dahilinde oldu. Dolar 7.2ye ulaştığında fiyat güncelleyen siteler,o güncel fiyatları hiç indirmediler. Hep aynı kaldı ve Bayram'da özellikle dikkatimi çeken indirimler doların çıkmadan önceki fiyatlarına inmişti. Yani dolar yaklaşık olarak 1 küsür TL arttı buda 6TL olan doların yaklaşık %15-20 kadarına denk geliyor. Bayram'da olan indirimler KDV indirimi gibi %18 felan geldi çoğunlukla. O yüzden gaming gecesi felan hikaye kardeşim. Ya ellerinde kalan malları ellerinden çıkartıyorlar (Yeni nesiller yolda sonuçta),ya da dolar kurunun indirimlerinin üzerine biraz daha indirim ekleyerek bize sunuyorlar. Ki bunu dahi beceremiyorlar. Nedeni ise forumda dolaşıp bu gaming gecesinden alınan eşyaların ne kadar sürede geldiğini veya hiç gelmediği konularına girersen anlarsın. Ayrıca vazgeçip iade istediğinde en az 7-8 gününü çalıyorlar. Şahsen ben sistem toplamıştım orda iadesini istedim ve 8 gün bekledim. O yüzden ince hesaba 2. defa hiç bulaşmadım. Gördüğüm indirimde olan bütün sistemi farklı farklı sitelerden topladım ve montajını nasıl yapacağımı bilmiyorum fakat iyi olan tarafı ürünlerin 2-3 günde elime ulaşması ve en azından montajı burda birisine 50-100 TL fazladan verip emin olarak yaptırmam olacak. İnce hesapta yapılan montajlardaki problemleri saymak dahi istemiyorum. Zibilyon konu var forumda oralardan oku ve ordan toplarken bir daha düşün derim.Biliyorum uzun oldu konuşmam fakat bana yaşattılarını,senin yaşamanı şahsen istemem. 1-1.5k fazla ver kafan rahat olsun derim. Tabi tavsiyeme ne kadar uyacağını bilemem fakat umarım istediğin gibi bir sistemi kısa zamanda iyi bir şekilde toplarsın..
İncehesaptan alışveriş onermezmisin
(Abdullah abinin cikarttigi sistem o sitede hatta cuma günü bu forumda konu açılacak Gaming gecesi için )ilk alisverisim olabilir (Çok uygun fiyata sunarlarsa almayı düşünüyorum kesin değil eğer uyguna parça gelmezse bekleyeceğim)

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
Valla heryerde takip ettiğim asus tuf monitörü 1899a sattılar. 2500dü heryerde. Hatta şuan itopyada fiyatı indirdi 1999a düşürdü. İndirim yapmıyorlar denilmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bayram
İncehesaptan alışveriş onermezmisin
(Abdullah abinin cikarttigi sistem o sitede hatta cuma günü bu forumda konu açılacak Gaming gecesi için )ilk alisverisim olabilir (Çok uygun fiyata sunarlarsa almayı düşünüyorum kesin değil eğer uyguna parça gelmezse bekleyeceğim)
Abdullah'a lafım yok ve ince hesapta felan sistemleri de var fakat sorun ince hesabın kendisinde. Şahsen pek iyi şeyler yaşamadım onlarla. Bundan memnun olan da tonla insan görürsün zaten. Biraz da şansla ilgili bir şey. Mutlu da olabilirsin,pişman da. Karar sana ait bir şey.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Abdullah'a lafım yok ve ince hesapta felan sistemleri de var fakat sorun ince hesabın kendisinde. Şahsen pek iyi şeyler yaşamadım onlarla. Bundan memnun olan da tonla insan görürsün zaten. Biraz da şansla ilgili bir şey. Mutlu da olabilirsin,pişman da. Karar sana ait bir şey.
da tüketici haklarina basvururum problem olurda cozmezlerse(Kargo ne kadar sürer ortalama sizce)

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
Valla heryerde takip ettiğim Asus tuf monitörü 1899a sattılar. 2500dü heryerde. Hatta şuan itopyada fiyatı indirdi 1999a düşürdü. İndirim yapmıyorlar denilmez.
Yok ben onu salladım örnek amaçlıydı.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler