Neler Yeni

🔥İndirim 298₺—-Rodex Akülü Vidalama Şarjlı Tornavida

A_TURAN_A

80+ Bronze
Vidalama denince vida sökme ve takma olur (cihazın ismini vida sökme cihazı olarak değiştirsinler kimse ürün almaz)
Ahşapa küçük vida atamadıkan sonra cihaz almanın hiç bir anlamı yok
Ürünün yapabileceği ve kullanılacağı yer belli zaten, vidalama aletleri el kuvvetinden güçsüzdür vidayı sökmek takmak için kullanılır, delmek için kullanılmaz. Amacınız farklıysa zaten matkap almanız gerekir. Bu aletten matkap performansı beklemeniz saçma ,matkap performansı verse ismi matkap olur zaten.
Ben ürünün benzeri olduğunu ve vida söküp takmak için ideal olduğunu söyledim senin işine yaramıyorsa almazsın.

Son düzenleme:

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,376
İsim
Kara Kartal
Ürünün yapabileceği ve kullanılacağı yer belli zaten, vidalama aletleri el kuvvetinden güçsüzdür vidayı sökmek takmak için kullanılır, delmek için kullanılmaz. Amacınız farklıysa zaten matkap almanız gerekir. Bu aletten matkap performansı beklemeniz saçma ,matkap performansı verse ismi matkap olur zaten.
Ben ürünün benzeri olduğunu ve vida söküp takmak için ideal olduğunu söyledim senin işine yaramıyorsa almazsın.
Demire duvara vida atsın demiyoruz AHŞABA vida atsın diyoruz olayı hala anlamamışsın
olması gereken

"vidayı sökmek takmak için kullanılır" diyorsun takmak ne anlama geliyor

A_TURAN_A

80+ Bronze
Demire duvara vida atsın demiyoruz AHŞABA vida atsın diyoruz olayı hala anlamamışsın
olması gereken

"vidayı sökmek takmak için kullanılır" diyorsun takmak ne anlama geliyor
Hala anlamıyorsun, bu aletin olayı delik açmak, delip vidalamak değill. Olan bir vidayı geri çıkarıp takmak için. Bu alatin amacı delik açmak değil diyoruz, 2.2k lık ürünü bak bu yapabiliyor diye atıyorsun hala. 2k varsa zaten gider matkap alırsın.
Takmak la delmek arasında ki farkı anlayıp yaz
lütfen.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,165
İsim
Turuncu Keskin
Ürünü ben aylardır kullanıyorum, gayette deliyor :D MDF , sunta fark etmiyor. Biraz zorlanıyor ama sonuç olarak deliyor.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL
Neyse 2,5Nm hiç bir işimi görmez kalem şeklinde olanlar bile 5nm ayrıca devir çok çok düşük
2cm suntada denedim gayet guzel vidaliyor el ile tutmakta imkansiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vidalama denince vida sökme ve takma olur (cihazın ismini vida sökme cihazı olarak değiştirsinler kimse ürün almaz)
Ahşapa küçük vida atamadıkan sonra cihaz almanın hiç bir anlamı yok
Gayet guzel vida atiyor 2 aydir kullaniyorum

Son düzenleme:

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Reşit Akalın
Top Bottom