2k 144hz üstü Ips monitör tavsiyesi

Reaksiyon skoru
27
https://www.idefix.com/gamepower-27...ili-p-4880149?vendorId=1415&ref=akakce&v=1.87 bu monitör hakkında iyi kötü yorumlar aldım genelde panelinden dolayı öneriyorlar

gamepower önermiyenler bu monitörü öneriyor ama çok ölü piksel çıktığını duydum.

gamepower konusunda 2020 de samsung panel var denilerek 24.inç bir gamepower monitör aldım o zamandan beri kullanıyorum gamepower markasında bir şikayetim yok marka haterliği yapmadan önerirseniz sevinirim

bu iki monitör hakkında bi bilgim yok bunlar daha iyi derseniz bütçe arttırmaya çalışıcam

R27qe iyi ama hbden al pttavm yerine
Ya da evnia al yüzde 10 cashackle 8100

gamepower hakkında ne düşnüyosunuz 4 monitöründe özellikleri aynı sırf markadan dolayı fazla para vermek istemem

gamepower hakkında ne düşnüyosunuz 4 monitöründe özellikleri aynı sırf markadan dolayı fazla para vermek istemem
Paneller birebir aynı olsa bile ürünler arasında yazılım vb farkından büyük farklar olusabiliyo örneğin aoc ve James Donkey iki tane aynı paneli kullanan monitör vardı James donkeyin gecikmesi 2kati falandı ek olarak bunun yanına malzeme kalitesi falanda giriyor
Tabi yine bütçe kisitliysa yapcak bişey yok

Paneller birebir aynı olsa bile ürünler arasında yazılım vb farkından büyük farklar olusabiliyo örneğin aoc ve James Donkey iki tane aynı paneli kullanan monitör vardı James donkeyin gecikmesi 2kati falandı ek olarak bunun yanına malzeme kalitesi falanda giriyor
Tabi yine bütçe kisitliysa yapcak bişey yok
yani dediğim gibi bütçe kısıtlı üstüne şu an hala ''samsung'' panelli monitörü kullandığım için pekte sorun teşkil etmiyor.test eden kişilerde olumlu yorum yapınca bütçemi çok aşasım gelmedi aslında

yani dediğim gibi bütçe kısıtlı üstüne şu an hala ''samsung'' panelli monitörü kullandığım için pekte sorun teşkil etmiyor.test eden kişilerde olumlu yorum yapınca bütçemi çok aşasım gelmedi aslında
Yani Samsung panelli olup olmaması bir şey ifade etmiyor samsugun kendi üretip kendi monitörüne koyduğu bir sürü ghostingli monitörü var
Gamut+latency vb testi yapan varsa YouTube da değerleri görüp bana okey diyorsanız alabilirsiniz
Kutunun üzerine ürün özelliklerine yazdirdikları 0.5 1 MS yüzde bilmem kaç sgrb değeri bir şey ifade etmiyor fiziksel olarak ölcumleri onemli

Hepsiburadadan lenovo al o fiyatlara alınabilcek en iyi monitör.Ölü piksel çıkarsa değişim talep edersen.Bende onu aldım ilkinde 4-5 tane ölü piksel çıktı değiştirdim bunda da 2 tane var ama sıkıntı etmedim kullanıyorum.O kadar olacak normalde bu özelliklerdeki monitörler 10k en az

Yani Samsung panelli olup olmaması bir şey ifade etmiyor samsugun kendi üretip kendi monitörüne koyduğu bir sürü ghostingli monitörü var
Gamut+latency vb testi yapan varsa YouTube da değerleri görüp bana okey diyorsanız alabilirsiniz
Kutunun üzerine ürün özelliklerine yazdirdikları 0.5 1 MS yüzde bilmem kaç sgrb değeri bir şey ifade etmiyor fiziksel olarak ölcumleri onemli
yani trde inceleyen bir kaç kişi var

Geri