Yardım 2k 240hz hibrit monitör önerisi

ANtiQ08

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,400
Bütçe
20000
Bir yandan grafik tasarım veya görsel işlerle uğraşmak istiyorum bir yandan oyun oynuyabiliceğim monitör önerisi lazım 20.000e kadar çıkabilirim .
Ayrıyetten grafik tasarım için va/ips/oled fark eder mi mesela Samsunu g6 g65b alsam sorun çıkarır mı?(örnek olarak veriyorum)
Va panel grafik tasarım yapmamı engeller mi?

forumda makara oled su an g61sd deneyebilirsin 18k samsung ogrenci indirimiyle

Oled denemek istiyorumda be hocam hafif tırstığım konuları var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve oledle grafik tasarım felan yapabilir miyim sorun teşkil eder mi?

Yaniktan korkulmaz bence yeterli onlem almis gibiler ekstra zorlamayip bakimli kullandigin surece sorun olmaz herhalde grafik tasarim ve gorsel islerde diger panellere gore de cok daha guzel olur gaming tarafinda da oyle zaten bence worth

ben alabilirsem yazın alacağım hocam şuan alamam ama sorun şu ben bilgisayarımı maalesef tek kullanamıyorum 5-6 saat kullandıktan sonra 1-2 saat dinlendirsem kardeşim geçer o sırada illa yanık oluşur yani ben zaten günde 5-6 saatten fazla oyun oynamıyorum genelde boşa açık oluyor monitör
Yaniktan korkulmaz bence yeterli onlem almis gibiler ekstra zorlamayip bakimli kullandigin surece sorun olmaz herhalde grafik tasarim ve gorsel islerde diger panellere gore de cok daha guzel olur gaming tarafinda da oyle zaten bence worth

Benden çok kardeşim oynuyor yani hocam 😁

ben alabilirsem yazın alacağım hocam şuan alamam ama sorun şu ben bilgisayarımı maalesef tek kullanamıyorum 5-6 saat kullandıktan sonra 1-2 saat dinlendirsem kardeşim geçer o sırada illa yanık oluşur yani ben zaten günde 5-6 saatten fazla oyun oynamıyorum genelde boşa açık oluyor monitör

Benden çok kardeşim oynuyor yani hocam 😁
Hmm anladim o sıkıntı olabilir haricinde alternatifim yok maalesef cok anlamam ben de g61sd cekip deneyecegim bakalim

Ve oledle grafik tasarım felan yapabilir miyim sorun teşkil eder mi?
Oledleri üretkenlik için önermiyorlar. Oyunlarda ve filmlerde sürekli hareket olduğu için sorun olmuyor. Oledler sabit bir görüntüyü sürekli gösterdiği zaman daha çok ısınıyor. Bu yüzden yanması da kolaylaşıyor. Ayrıca statik görüntüler içinde geçerli bu. Bu yüzden windows görev çubuğu yananlar var.
IMG_3044.webp
IMG_3043.webp

240 yok mu hocam

Oledleri üretkenlik için önermiyorlar. Oyunlarda ve filmlerde sürekli hareket olduğu için sorun olmuyor. Oledler sabit bir görüntüyü sürekli gösterdiği zaman daha çok ısınıyor. Bu yüzden yanması da kolaylaşıyor. Ayrıca statik görüntüler içinde geçerli bu. Bu yüzden windows görev çubuğu yananlar var.
Hocam peki va/ips sorun çıkarır mı?

Geri