Rtx 4070 Super Ekran Kartı İçin 2K Bir Monitör Almanız Daha İyi Olacaktır.Bütçem 10k
2k 240hz
işlemcim r5 7600 ekran kartım 4070 super bunlarla 1080p alsam darboğaz yapar mı 1080p mi almalıyım 2k mı almalıyım
üstte yazdım 4070 superEkran kartını söylemen lazım
alttakini alayım üstteki 1080pBen şunu almayı pilanlıyorum valorantcıyım
bütcen varsaGamebooster 24,5" GB-2528FF 0.5ms 280Hz FHD HDMI FreeSync/G-Sync Gaming Monitor Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamebooster 24,5" GB-2528FF 0.5ms 280Hz FHD HDMI FreeSync/G-Sync Gaming Monitor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ASUS TUF GAMING VG27AQM1A 27 1ms 260Hz 2K QHD IPS FreeSync ve G-Sync Uyumlu MM Monitor Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS TUF GAMING VG27AQM1A 27 1ms 260Hz 2K QHD IPS FreeSync ve G-Sync Uyumlu MM Monitor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
paran varsa düşünme al geç ama pivot özelliği yok yukarı aşşağı yapamıyosun, ona ilerde masaya sabitlenen pivot alırsınalttakini alayım üstteki 1080p
alttakini alayım üstteki 1080p
pivot özelliği dediğin dik olması mı?paran varsa düşünme al geç ama pivot özelliği yok yukarı aşşağı yapamıyosun, ona ilerde masaya sabitlenen pivot alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen zengin bi abiye benziyon monitörün açısı yüksekliği rahatsız ederse şunlardan alıyosun bi tane ama bu attığım en ucuz en kalitelisi 2 4 k ya daha iyileri var kafana göre, ileride boyun problemleri çekmeEtivizyon Dm-01 Masa Üstü Monitör Askı Aparatı 17"-27" Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Etivizyon Dm-01 Masa Üstü Monitör Askı Aparatı 17"-27" yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
pivot olmayınca monitörün baktığı yeri ortadan yukarı veya ortadan aşşağı şeklinde değiştirebiliyorsun, pivot olunca monitör direkt aşşağı yukarı sağa sola veya önceki anlattığım gibi hareket edebiliyorpivot özelliği dediğin dik olması mı?