hem dizi film hemde oyun için akıcı olması lazım
kullanmadım ama özelliklere bakınca sağlam monitörGIGABYTE GS32Q 31.5" 170Hz(OC) 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR Ready QHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS32Q 31.5" 170Hz(OC) 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR Ready QHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS32Q ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu monitörün konusu açıldı kimse önermiyor, bütçen iyi konuyla ilgili arkadaşlar uyanınca sana yardımcı olacaklardır ama alman gereken monitör bu değil benceGIGABYTE GS32Q 31.5" 170Hz(OC) 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR Ready QHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS32Q 31.5" 170Hz(OC) 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR Ready QHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS32Q ITOPYA'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
kullanmadım ama özelliklere bakınca sağlam monitör
Neden önerilmiyorBu monitörün konusu açıldı kimse önermiyor, bütçen iyi konuyla ilgili arkadaşlar uyanınca sana yardımcı olacaklardır ama alman gereken monitör bu değil bence
Bencede hem büyük hemde daha sağlam bir şey lazım msı gibiBu monitörün konusu açıldı kimse önermiyor, bütçen iyi konuyla ilgili arkadaşlar uyanınca sana yardımcı olacaklardır ama alman gereken monitör bu değil bence
En son 8300 dü 7700 ü gördüm indirime girer diye bekledim zamlandıMSI G274QPF E2 modeline bakabilirsin. Fiyatından şuan haberim yok fakat Kasım indirimlerin de 7.700 civarına düşmüştü. Normal fiyatı da 8.300 civarlarında dolanıyordu.
Bilmiyorum konu hakkında çok bilgim yokBencede hem büyük hemde daha sağlam bir şey lazım msı gibi
Bilmiyorum konu hakkında çok bilgim yokNeden önerilmiyor
Kullanıyor musun almayı düşünüyorumdaMSI G274QPF E2 modeline bakabilirsin. Fiyatından şuan haberim yok fakat Kasım indirimlerin de 7.700 civarına düşmüştü. Normal fiyatı da 8.300 civarlarında dolanıyordu.
Hayır hocam. Araştırmalar neticesinde öneriyorum sadece.Kullanıyor musun almayı düşünüyorumda
Hocam monitörden anlamam ama Asus vg27aq1a 2k kullanıyorum IPS gayet memnunum renk kalitesi çok güzel bı araştırın isterseniz.hem dizi film hemde oyun için akıcı olması lazım
Hataaa .En son 8300 dü 7700 ü gördüm indirime girer diye bekledim zamlandı
Hepsiburada 8300 Amazon’da fln 10k acaba beklemeyip alsam mı yoksa indirim gelir miHataaa .