Yardım 2K 27" Monitör önerisi

Önceki ekran kartım RTX 2060 idi, RTX 5070 alınca 2K deneyimlemek istiyorum. Şuan 1080p 144hz 27" monitörüm var bunu 2. monitör yapıp ana monitörümü de 2K 27" yapmak istiyorum. North Bayou F80 alıcam 2 tane o yüzden monitör ayağının özellikleri çokta önemli değil. Genellikle fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum simülasyon oyunları da oynarım ona göre f/p öneri yaparsanız sevinirim. Bütçe 7K.
Bu bütçede en iyisi bu

Bu butcede ele gelir kaliteli birsey, cesitli olarak bulamazsin. Sahsen kullanmadigim seyi sana al diyemem. Kullandigim seyi onermistim sana. Sana tavsiyem sari sitede ikici el, guzel, kaliteli olup, uygun fiyata bir monitor bulma imkanin yuksek bence
taksitli alıcam hemde 2. ele yanaşmak istemem monitörde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynisinin laciverti mi?Monitor onermek o kadar kolay mi oldu ya?
Onerdigin modeller birkac sene oncesinin popouler urunleri, su an piyasada bulmak zor.

Bu butceye ktcnin monitorunu almak en mantiklisi, paneli asus rog xg27acs ile yarisiyor.
Simdi bulamadim ama forum arama kismina bi iki modelden birinin adini yazarsan karsilastirma rehberi cikiyor ordan bakabilirsin
arkadaş ne bulursa atıyor sallamasyon şekilde gidip gpt ye benim konu mesajını atmış cevabınıda kesmiş biçmiş bana atmış :D

bütçeyi ne kadar artırırsam ktc den daha iyi ve alınması mantıklı bir monitör bulunur?

up up

Buraya bi bilgi eklemek istiyorum, illa ki bilmeyen vardır;

Arkadaşlar, eğer ki 1920x1080 bir monitör alıyorsanız 24'' tercih etmeniz önerilir. Eğer 1920x1080 27'' monitör alırsanız, aynı pixel sayısı daha geniş bir yüzeye dağıtıldığı için pixeller arası mesafe oluşur ve bu da size kırılmalar ve bulanıklık olarak döner.

Aklınızda bulunsun, iyi forumlar...

Ben de aynı bütçedeydim ktc almak üzereyken r27qe önerildi fiyatı da 7300 küsürdü. Onu almayı düşündüm ölü piksel vs sorunları için hepsiburadada satıcıya yazdım değişim yapmayız servise gider vs dedi. Şuan da fiyatı 10k civarlarında onu seçeneklerden çıkardım. Samsung g65b baya övülüyor 9500 e onu alıcam sanırım 4 taksit de var kendi sitesinde.

Ben de aynı bütçedeydim ktc almak üzereyken r27qe önerildi fiyatı da 7300 küsürdü. Onu almayı düşündüm ölü piksel vs sorunları için hepsiburadada satıcıya yazdım değişim yapmayız servise gider vs dedi. Şuan da fiyatı 10k civarlarında onu seçeneklerden çıkardım. Samsung g65b baya övülüyor 9500 e onu alıcam sanırım 4 taksit de var kendi sitesinde.
R27qe 8100 e inmiş şimdi bildirim geldi akakçeden satıcı hepsiburada olsa alırdım

taksitli alıcam hemde 2. ele yanaşmak istemem monitörde

arkadaş ne bulursa atıyor sallamasyon şekilde gidip gpt ye benim konu mesajını atmış cevabınıda kesmiş biçmiş bana atmış :D

bütçeyi ne kadar artırırsam ktc den daha iyi ve alınması mantıklı bir monitör bulunur?
Bu bütçede en iyisi bu
Dalgamı geçiyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,605
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri