Neler Yeni

2K 32 İnç Monitör önerir misiniz?

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
İyi günler arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi 2K 32 inç monitör arıyorum.

Yukarda linkini attığım monitörler arasında kararsız kaldım. BenQ-GW3290QT monitör hakkında hiç yorum, inceleme filan görmedim. ViewSonic VA3209 monitörün Youtube'da inceleme videoları var. Çok beğeniliyor. Fiyat performans bir monitör diyorlar. Dell 31.5″ G3223D olan monitör hakkında birçok yorum, inceleme filan var. Her açıdan çok beğeniliyor ama onuda Beta Plus diye bir mağaza satıyor. Bu mağazadan bu monitörü alıp sorun yaşayanlar olmuş. Satıcı ürünü düzgün paketleme yapmadan gönderiyormuş. Haliyle kutu hasarlı geliyormuş. O yüzden arkadaşlar ikilemde kaldım. Ben pek oyun oynayan biri değilim. Oynarsam hikaye tabanlı oyunları oynarım. Onun dışında dizi, film izlerim. Benim için önemli olan faktör, ekranı kaliteli olsun (Videoda ki görüntü renkleri filan canlı olsun. Yani kaliteli bir panele sahip olsun.) ve büyük olsun.

Arkadaşlar bu arada ViewSonic VA3209 monitörü D&R, daha ucuz bir fiyata satıyor. Acaba D&R'dan monitör alınır mı? Acaba defolu, kullanılmış ürün filan mı ki?

Son düzenleme:

Futaba Rio

80+ Bronze
İyi günler arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi 2K 32 inç monitör arıyorum.

Yukarda linkini attığım monitörler arasında kararsız kaldım. BenQ monitör hakkında hiç yorum, inceleme filan görmedim. LG monitör içinde fiyatını hak etmiyor diyenler var. Ayrıca 2021 yılında çıktığı için eski kalıyor diyenler var. Viewsonic olan monitörün Youtube'da inceleme videoları var. Çok beğeniliyor. Fiyat performans bir monitör diyorlar. Dell marka olan monitör hakkında birçok yorum, inceleme filan var. Her açudan çok beğeniliyor ama onuda Beta Plus diye bir mağaza satıyor. Bu mağazadan bu monitörü alıp sorun yaşayanlar olmuş. Satıcı ürünü düzgün paketleme yapmadan gönderiyormuş. Haliyle kutu hasarlı geliyormuş. O yüzden arkadaşlar ikilemde kaldım. Ben pek oyun oynayan biri değilim. Oynarsam hikaye tabanlı oyunları oynarım. Onun dışında dizi, film izlerim. Benim için önemli olan faktör, ekranı kaliteli olsun (Videoda ki görüntü renkleri filan canlı olsun. Yani kaliteli bir panele sahip olsun.) ve büyük olsun.
G3223D alın geçin.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Bence LG ekran konusunda çok başarılı bir firma. Tavsiyem lgden yana her zaman

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Futaba Rio

80+ Bronze
Hocam satıcısı sıkıntılı diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Sorun yaşayan birkaç kişi olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o dediğim model nasıl sizce? Dell'e göre filan biraz eski mi kalıyor?
Buradan alabilirsiniz, Dell kendisi satıyor.

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
Buranın yapması lazım.
Yok hocam. Burasıda yapmıyor. Peşin fiyata 3 taksit bile yapmıyorlar. Denemedim ama taksit seçenekleri ekranında vade farkı yazıyor. Hepsiburada filan peşin fiyata çok taksit yapmasada en azından 3 taksit yapıyor. Bu onuda yapmıyor.

Futaba Rio

80+ Bronze
Yok hocam. Burasıda yapmıyor. Peşin fiyata 3 taksit bile yapmıyorlar. Denemedim ama taksit seçenekleri ekranında vade farkı yazıyor. Hepsiburada filan peşin fiyata çok taksit yapmasada en azından 3 taksit yapıyor. Bu onuda yapmıyor.
Bu modele bir göz atmanızı öneririm. En iyi VA panele monitörlerden birisidir. Üzecegini düşünmüyorum.

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
Bu modele bir göz atmanızı öneririm. En iyi VA panele monitörlerden birisidir. Üzecegini düşünmüyorum.
Hocam bunu bende gördümde acaba görüntü kalitesi nasıldır? Bu zamana kadar IPS panelli monitör kullandım. (Gerçi uzun süredir, daha doğrusu 10 senedir IPS panele sahip full HD bir monitör kullanıyorum.) IPS, görüntü açısından VA panele göre daha iyi diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Futaba Rio

80+ Bronze
Hocam bunu bende gördümde acaba görüntü kalitesi nasıldır? Bu zamana kadar IPS panelli monitör kullandım. (Gerçi uzun süredir, daha doğrusu 10 senedir IPS panele sahip full HD bir monitör kullanıyorum.) IPS, görüntü açısından VA panele göre daha iyi diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.
VA paneller Ghosting sorunları ile meşhurdur, dolayısıyla pek tercih edilmezler. Ayrıca VA panele sahip modeller, siyah rengini IPS'e göre çok daha iyi gösterirler.

Renk konusunda uzecegini düşünmüyorum.

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
VA paneller Ghosting sorunları ile meşhurdur, dolayısıyla pek tercih edilmezler. Ayrıca VA panele sahip modeller, siyah rengini IPS'e göre çok daha iyi gösterirler.

Hocam Ghosting dediğiniz hayalet ekran mı oluyor? Ekran çok ısınınca olan durum mu?

Hocam ViewSonic VA3209 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Futaba Rio

80+ Bronze
Hocam Ghosting dediğiniz hayalet ekran mı oluyor? Ekran çok ısınınca olan durum mu?

Hayır, ekranin çok ısınmasıyla alakalı bir durum değil, görüntünün netligiyle alakalı.

75Hz olması sizin için bir sorun yaratmayacaksa gayet iyi bir model.

Top Bottom