Neler Yeni

2k monitor onerisi yapabilir misiniz

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Iaroslav
Bu ikisinden birini al. Daha iyisi yok bu fiyata. Daha ucuz bir şey istersen öneririm bunlar bütçene göre en iyileri

evet sanirim asus vg27aqml1a alicam
400 cd olmasi
260 hz olmasi
1 ms gtg olmasi guzel evet ama 0.5 isterdim tabii ki ama farki hissetmem bile
Renk Derinliği 10 bit ve bu yuzden renk sayisi 1.07 Milyar
ve pivot olmasi bu urunu almam icin tesvik etti biraz daha dusunup alicam bu modeli gibi
msi mesela aynisi butun ozeelikler neredyese ayni iste 20 hz daha dusuk ve 8+frc bit gibi birazcik daha dusuk seylere sahip ve ben asuscuyum asusun biraz daha iyi olmasindan dolayi da asus secicem 😅:)

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
400 cd olmasi
260 hz olmasi
ve pivot olmasi bu urunu almam icin tesvik etti biraz daha dusunup alicam bu modeli gibi
msi mesela aynisi butun ozeelikler neredyese ayni iste 20 hz daha dusuk ve 8+frc bit gibi birazcik daha dusuk seylere sahip ve ben asuscuyum asusun biraz daha iyi olmasindan dolayi da asus secicem 😅:)
MSI geri ödeme kampanyası var 30$ steam kodu veriyor o monitörde. ASUS'un da vardı ama süresi bitti sanırım. Fiyat farkına değer mi dersen bence pek bir fark yok çok yakınlar ikisi de çok güzel monitörler

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Iaroslav
MSI geri ödeme kampanyası var 30$ steam kodu veriyor o monitörde. ASUS'un da vardı ama süresi bitti sanırım. Fiyat farkına değer mi dersen bence pek bir fark yok çok yakınlar ikisi de çok güzel monitörler
evet asus da bitmis 650 tl geri verirmis kampanyaya yetiseydim
msi in steam kod olayida cidden cok guzel 30 dolar 1k edio mukkemel dusunmem gerekecek 😅 :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Yağız
400 cd olmasi
260 hz olmasi
240 Hz o da hocam oc ile 260 oluyor diye biliyorum ve tuf serisi fazla ısınıyor dikkat etmek lazım vg27aqa1 i 1 gün detaylı kullandım da 50-60 cm mesafeden yüzüme sıcaklık geliyor gibiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

400 cd olmasi
260 hz olmasi
Tavsiyem MSI olan hocam

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ümit
ne kadarlık ürün almak lazım 30 doları kazanmak icin ve kodu ne şekil alıyoruz dostum

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ne kadarlık ürün almak lazım 30 doları kazanmak icin ve kodu ne şekil alıyoruz dostum
Fiyatı değil önemli olan. Belirli modellerde oluyor. Forumun en üstünde reklamı da var bakabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ümit

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-20 134243.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-20 134243.png
    357.3 KB · Hit: 17

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ayliz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ayliz
hic monitor kullanmadim bu yuzden duz mu curved mi alacagima karasizim
monitoru cogunluikla hikayeli oyun arada cs2 felan girerim blender a baslamak istiyorum veya unreal engine 5 e ama cogunlukla oyun icin kullanacagim
ips panel istiyorum curved guzel olablr diye dusunuyorum ama curved ler va panel dusundurdu bu yuzden
2k 165 hz veya ustu yari pivot olsun asagi yukari sag sola yeter veya pivot da olur direkt
aklima takilan baya model var
butcem 10k 12k belki 14k da olablr monitere bagli

simdi 1. monitor
ASUS ROG Strix XG27ACS 27″ 180Hz 1ms QHD Adaptive Sync Fast IPS
rog a gore bu fiyata ucuz gibi ve guzel bir monitor
ama birkac kullanici uzun sure kullanimdan sonra 1 ay gibi monitorun icinden cizirti sesinin geldigini soyluo

2. monitorler
LG 27GR83Q-B 27" 1Ms 240Hz IPS QHD Freesync Ultragear bu 27 inch ama 240z
ama 32 inch olmasi icn de 165hz e dusurmusler
LG Ultragear 32GP750-B 32 İnç QHD (2560 x 1440) IPS Oyun Monitörü, 1ms (GtG) ve 165Hz
32 inch daha guzel gelio goze ama hz 165 oluo o sorun

3. monitor
DELL ALIENWARE AW2724DM 27' 180 HZ 1 MS ADAPTIVESNYC 2K QHD FAST IPS
yani 13k ya bunu alacagima 10 k ya rog da alabilirim ama alieware kalite tabii ki

4. monitorler
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27'' Qhd 240Hz 1ms Kavisli Va
bu monitor guzel gibi ghosting i baya az va panel olmasina ragmen
yani az sayida kotu yorum gordum ama yorum sayisi da nedense bu monitor fazla incelenmiyor
bu linkteki 27 inch ama bunun 32 inchlik versiyonu da var
Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 Ms 240 Hz QHD Curved
bu da 32 inch ve ozellikleri ayni

bu monitorleri kullanan varsa yorumlarini paylasabilirler mi
veya monitor onerisi de yapabilirsiniz
Donanım arşivinin 240hz 0.5 ms ellipse videosunu yaptığı monitör 11 bin tl idi herhalde o güzel beyaz, şık bir şans ver derim link değil de YouTube a girdikten SONRA (donanım arşivi ellipse monitor) yazsan çıkar diye düşünürdeyim bu ay içinde paylaşıldı..

gokf3nxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökdeniz demirtaş
hic monitor kullanmadim bu yuzden duz mu curved mi alacagima karasizim
monitoru cogunluikla hikayeli oyun arada cs2 felan girerim blender a baslamak istiyorum veya unreal engine 5 e ama cogunlukla oyun icin kullanacagim
ips panel istiyorum curved guzel olablr diye dusunuyorum ama curved ler va panel dusundurdu bu yuzden
2k 165 hz veya ustu yari pivot olsun asagi yukari sag sola yeter veya pivot da olur direkt
aklima takilan baya model var
butcem 10k 12k belki 14k da olablr monitere bagli

simdi 1. monitor
ASUS ROG Strix XG27ACS 27″ 180Hz 1ms QHD Adaptive Sync Fast IPS
rog a gore bu fiyata ucuz gibi ve guzel bir monitor
ama birkac kullanici uzun sure kullanimdan sonra 1 ay gibi monitorun icinden cizirti sesinin geldigini soyluo

2. monitorler
LG 27GR83Q-B 27" 1Ms 240Hz IPS QHD Freesync Ultragear bu 27 inch ama 240z
ama 32 inch olmasi icn de 165hz e dusurmusler
LG Ultragear 32GP750-B 32 İnç QHD (2560 x 1440) IPS Oyun Monitörü, 1ms (GtG) ve 165Hz
32 inch daha guzel gelio goze ama hz 165 oluo o sorun

3. monitor
DELL ALIENWARE AW2724DM 27' 180 HZ 1 MS ADAPTIVESNYC 2K QHD FAST IPS
yani 13k ya bunu alacagima 10 k ya rog da alabilirim ama alieware kalite tabii ki

4. monitorler
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27'' Qhd 240Hz 1ms Kavisli Va
bu monitor guzel gibi ghosting i baya az va panel olmasina ragmen
yani az sayida kotu yorum gordum ama yorum sayisi da nedense bu monitor fazla incelenmiyor
bu linkteki 27 inch ama bunun 32 inchlik versiyonu da var
Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 Ms 240 Hz QHD Curved
bu da 32 inch ve ozellikleri ayni

bu monitorleri kullanan varsa yorumlarini paylasabilirler mi
veya monitor onerisi de yapabilirsiniz
Kanka bölüyorum kusura bakma benim de monitörlerle ilgili sorum var da konu açıyorum yazan yok buradan sorsam olur mu

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ümit
Listede olmayan modelden alamazsın hiçbir şey
anladım sağ ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donanım arşivinin 240hz 0.5 ms ellipse videosunu yaptığı monitör 11 bin tl idi herhalde o güzel beyaz, şık bir şans ver derim link değil de YouTube a girdikten SONRA (donanım arşivi ellipse monitor) yazsan çıkar diye düşünürdeyim bu ay içinde paylaşıldı..

zaten buralarda çok takılırsan monitör alamadan haftalar geçirirsin. birinin iyi dediğine diğeri kötü yazıyor. bende va panel 240 hz 0.5 tepki süresi olan lenovo vardı sıf yorumlardan etkilenip iade ettim monitörde fena değildi.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Asus olan varken alınmaz. Sırf beyaz diye belki ama yine de mantıklı bulmuyorum

Top Bottom