- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Beyler max 2k bisiklet önerir misiniz? dağ bisikleti olsun
Model?Salcano veya Bianchi
2K çok bi bisiklet için bence, (kendi görüşüm) sadece, dağ bisikletleri bianchi salcano yazın çıkarModel?
Dostum bisiklet hakkında bilgi sahibi olduğuna eminmisin?2K çok bi bisiklet için bence, (kendi görüşüm) sadece, dağ bisikletleri bianchi salcano yazın çıkar
Onu bende biliyorum bunun disk frenlisi var gidonu var parçaların markası var amasörü var bisiklet deyip geçilmiyo2K çok bi bisiklet için bence, (kendi görüşüm) sadece, dağ bisikletleri bianchi salcano yazın çıkar
Evet yani bisiklet sonuçta ne biliyim benim kendi görüşüm olamazmı?Dostum bisiklet hakkında bilgi sahibi olduğuna eminmisin?
1. disk freni yok v fren eriyor o parayı veriyorsam disk fren olmalıEvet yani bisiklet sonuçta ne biliyim benim kendi görüşüm olamazmı?
Al bisiklet https://urun.n11.com/dag-bisikleti/bianchi-aspid-29-29j-v-fren-dag-bisikleti-2020-model-P412371466?Renk+Seçenekler=Siyah-Yeşil&Beden=48+Kadro&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIm9WHsaHK6gIVEQCiAx2zVAD6EAkYESABEgJsKPD_BwE
Anlıyorum bu nasıl?1. disk freni yok v fren eriyor o parayı veriyorsam disk fren olmalı
2. dağ bisikleti için 29jant çok büyük ben 27.5 almayı düşünüyorum
Güzele benziyor inceliceğim markası aklıma takıldıAnlıyorum bu nasıl?
Mosso Wildfire Hyd 27.5 Jant Bisiklet Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Mosso Wildfire Hyd 27.5 Jant Bisiklet en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İyi marka ama bence salcano ve bianchi alınmalıGüzele benziyor inceliceğim markası aklıma takıldı
Teşekkürlerİyi marka ama bence salcano ve bianchi alınmalı
Baktım fakat iç bütçeme uygun bulamaıdm kötüler 1.5k iyiler 2k üstüHidrolik disk alacaksan 6 ayda bir bakımını yaptırman gerek. Decathlon sitesine göz at marka takıntın yoksa oradan al.