Neler Yeni

2K Curved 144+Hz Monitör (Bulduğumdan iyisini öneren çıkar mı?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem Akıncı
Bütçe
8000
Merhabalar, 31.5" ya da 32" boyutunda, 2K ve curved bir monitör alacağım, şu linkteki MSI monitör gayet uygun geldi fakat sizlere de danışmak istedim. Daha uygun veyahut daha güzel bir monitör önerebilecek var mıdır? Bütçe için 8 k üzerine çıkmak istemiyorum açıkçası, bir de satan yer taksitlendirme yapıyor olursa inanılmaz güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Unutmadan, şu Samsung monitörle kıyasladım en son, MSI daha iyi duruyordu fakat kullandığım 24" Samsung monitörden renklerinden kontrastından da memnunum. Daha iyi öneri gelmez ise sizce linklerde yolladığım MSI monitör mü yoksa Samsung mu daha iyi?

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
sezer adıgüzel
Merhabalar, 31.5" ya da 32" boyutunda, 2K ve curved bir monitör alacağım, şu linkteki MSI monitör gayet uygun geldi fakat sizlere de danışmak istedim. Daha uygun veyahut daha güzel bir monitör önerebilecek var mıdır? Bütçe için 8 k üzerine çıkmak istemiyorum açıkçası, bir de satan yer taksitlendirme yapıyor olursa inanılmaz güzel olur.

Unutmadan, şu Samsung monitörle kıyasladım en son, MSI daha iyi duruyordu fakat kullandığım 24" Samsung monitörden renklerinden kontrastından da memnunum. Daha iyi öneri gelmez ise sizce linklerde yolladığım MSI monitör mü yoksa Samsung mu daha iyi?
msi optix g27cq4 27" 165hz monitör aldım. önceki monitörüm aoc 60hz ips 24 inc bir monitördü. şunu söyleyebilirim eski monitörümü daha çok seviyorum :D ghosting sorunu çok fazla msi da ve freesync işini becerememişler. ips den va ya geçtim biliyorum kalite farkının çok olduğunu fakat bu kadar kötü beklemiyordum :) iyi tarafları yokmu dersen malzeme kalitesi süper sağlamlığı hissediyorsun ve 0 ölü piksel kullanıcıların çoğunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
aytaç tan

Ben de aynı arayıştayım. Keşke curved ips veya oled bulabilsem..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,416
Üyeler
165,183
Son üye
Kıtırkratos
Top Bottom