Öyle bir monitör yok.2k 27 inç 144hz ıps panel curved monitör arıyorum bulamadım önerdiğiniz varmıdır
Var da 10000 bütçeye yokÖyle bir monitör yok.
ustekı modelı ılk defa goruyorum nassıl bır monıtor acabamerhabalar fiyatını artırabilirsen kavisli bir ekran 170 hz 1 ms rog asus model
Asus 27" Rog Strix XG27AQV 1ms 170Hz 2k Fast IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus 27" Rog Strix XG27AQV 1ms 170Hz 2k Fast IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
yada fiyatının altında 2k 165 hz 1ms ekran
ASUS 27" VG27WQ1B 1Ms 165Hz WQHD FreeSync DP HDMI Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG27WQ1B 1Ms 165Hz WQHD FreeSync DP HDMI Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
yeni rog modellerden hafif kavisli ıps ekran 1 ms 170 hz renk değerleri başarılı bir ürünustekı modelı ılk defa goruyorum nassıl bır monıtor acaba