Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS TUF GAMING 27 Inç VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR WQHD Gaming Monitör - Laptop.Com.TR
ASUS TUF GAMING 27 inç VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR WQHD Gaming Monitör Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak içinwww.laptop.com.tr
WQHD daha geniş ekran demektir.Hocam Gigabyte ve asus arasından hangisini seçerdiniz lg bütçemi biraz aşıyorda
Birde QHD ile WQHD nin farkı nedir
wqhd geniş 2k yani enlemesine 2560 pixel değil 3440p falan yani 2.5k diyebilirizHocam Gigabyte ve asus arasından hangisini seçerdiniz lg bütçemi biraz aşıyorda
Birde QHD ile WQHD nin farkı nedir
Hocam wqhd ile qhd nin görüntü olarak çok farkı olur muwqhd geniş 2k yani enlemesine 2560 pixel değil 3440p falan yani 2.5k diyebiliriz
gigabyte g27q olanı tercih ederdim
olmaz dediğim gibi wqhd enlemesine geniş sen yine videoları 2k izleyebileceksin, o biraz özel çözünürlük gibiHocam wqhd ile qhd nin görüntü olarak çok farkı olur mu
Anladım hocam teşekkürlerolmaz dediğim gibi wqhd enlemesine geniş sen yine videoları 2k izlebileceksin, o biraz özel çözünürlük gibi
teşekkürler hocamGarantisi hala 3 yılsa bu monitör de değerlendirilebilir. Ben bunun s2721dgfa'nın yeni sürümü olduğunu düşünüyordum input lag vs düşürdükleri için sonradan kasadan usb hubu falan çıkardıklarını farkettim. Bu monitörü biraz detaylı araştırmak gerekiyor.Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr