ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,863
Sizinki onaylandı aşamasına gelmiş miydi siparisEvet tek tek ararlar şimdi 850li numaradan
Sizinki onaylandı aşamasına gelmiş miydi siparisEvet tek tek ararlar şimdi 850li numaradan
Zaten alınca onaylandı oluyor, sonrasında sipariş hazırlanıyor kısmına geçiyor. Mesela bende şu an onaylandı gözüküyor.Sizinki onaylandı aşamasına gelmiş miydi siparis
Bende böyleZaten alınca onaylandı oluyor, sonrasında sipariş hazırlanıyor kısmına geçiyor. Mesela bende şu an onaylandı gözüküyor.
ben sıze demedımmı ıptal olur dıye keske verselerdı mutlu olurdum bende ama ısler oyle olmuyoreger ıptal edılırse ımzamdakı soz tam sızlık olurr beyler![]()
8 adet miBende böyle
Bende siparişiniz alındı kısmında.Bende böyle
Evet8 adet mi
Bende bu şekildeBende siparişiniz alındı kısmında.
Üstteki 8 tane almış açAbi 1 tane alın geçin. Açgözlü olmasanız bir ihtimali var gene.
Kuponun alt limiti var mı.Evet beyler şimdi beni 0 850 li bir numara aradı ve monitör sipariş vermişsiniz dedi. Sistemde entegrasyon falan filan dedi 9k 10k lık monitörün fiyatı yanlış yazılmış dedi. Sizlere özür mahiyetinde 50TL lik kupon vereceğiz dedi. 3 gün içinde de paranız hesabınıza yatacak dedi.
Yani uzun lafın kısası iptal oldu. Yapacak bir şey yok. Güzel heyecanlandık.
Bende ona itafen dedim zaten.Üstteki 8 tane almış aç
Onu sormadım üzüntüdenKuponun alt limiti var mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende ona itafen dedim zaten.
Hocam kargo gelirse (ki benim pek umudum yok) birisini bana okutursunuz artık