ensbhdr55
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu inceledim fakat baktığım düşündüğüm bir kaç model yok. Ben şimdi %8013K bütce varken XG27ACS almak parayı çöpe atmak. O monitörün VRR dışinda bir olayı yok. Parası ROG ismindej geliyor. 7-9K segmentindeki 2K 180Hz'ler bile görüntü kalitesi anlamında daha iyi.
Yanlis anlaşılmasın kötü degil ama fiyatı çok kötü.
4070TI super varsa 240Hz alınabilir. G274QPX bu bütçede rakipsiz. Tek sıkıntısı 240Hz için tepki süresinin biraz yavaş olması. Yani biraz ghosting var. Ama oyunda pek bir fark yaratacak seviyede değil. Günlük kullanimda ise asla fark etmezsiniz. Sadece ağirlıklı rekabetçi oynayanlara önermiyorum.
Şu rehberimde detaylı açıkladım her şeyi. Bakarsanız aklınizda soru işareti kalmaz diye düşünüyorum:
Rehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...forum.donanimarsivi.com
https://www.amazon.com.tr/MSI-G274Q...2841d1&ref_=pd_hp_d_atf_ci_mcx_mr_ca_hp_atf_d
bunu alacaktım.
Benim istediklerim belli Renkleri güzel olsun dizi film izlerken hikayeli oyun oynarken üzmesin. Fakat Ghosting istemiyorum çünkü yeri geldiğinde rekabetçi oyun oynuyorum. Güzel renk ve ghosting mümkün olduğunca az istiyorum. Mesela LG GN650-B vardı ondan samsung g4 27'' 240hz geçtim Ghosting yok denecek kadar azdı ikisindede. Bunlar gibi bir monitör ve renkleri güzel istiyorum. Tek fark 2K monitöre geçecek olmam. Direk model önerisi alırsam çok daha iyi olacak benim için.