Neler Yeni

Çözüldü✓ 2K Monitör ne önerirsiniz

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Kerem Eldes
Maksimum bütçem 6-6.5k daha düşük olursa güzel olur. Birkaç şey gördüm ama 2k da çok fazla bilgim yok. Kasım indirimlerinde mümkünse ips ve 144hz'in aşağısına düşmeyecek monitör bulursam ne mutlu bana :D

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maksimum bütçem 6-6.5k daha düşük olursa güzel olur. Birkaç şey gördüm ama 2k da çok fazla bilgim yok. Kasım indirimlerinde mümkünse ips ve 144hz'in aşağısına düşmeyecek monitör bulursam ne mutlu bana :D
Çook iyiyse belki 7k ya çıkabilirim. Bundan 3-4 sene önce Abdullah abi story de monitör atmıştı öyle almıştım, gene öyle yapabilirim:ROFLMAO:

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Kerem Eldes

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Kerem Eldes
Bunun altında 2K monitör bilmiyorum tabi ne kadar başarılı olur. 1080P kalite zaten 5K bandında, bana gayet makul geldi.
Yok doğrudur ama bütçe malum, Abdullah abi yakın zamanda beyaz bir rampage monitör tanıtmıştı ona benzer başka bir rampage ürün buldum 6k ya o da nasıl merak ediyordum. Ayrıca O beyaz rampage monitör hala varsa bu msi a kıyasla nasıl onu da merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun altında 2K monitör bilmiyorum tabi ne kadar başarılı olur. 1080P kalite zaten 5K bandında, bana gayet makul geldi.
özellikle bunu gördüm fiyatı ama fazla uygun geldi, hıyar çıkar mı diye korkuyorum :D

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
1-2 daha bekleyip 300 tl daha biriktirin arkadaşın attığı msi modelini alın derim

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
MSI'ın yerine Lenovo R27QE bakın. Hepsinden özellik olarak çok daha iyi bir model. Ama kalite kontrolde sıkıntıları var. Ölü pikselsiz ışık sızmasız bir şey bulana kadar birkaç al iade/değişim yapmanız gerekebilir.

Geçen indirimde Philips 27M2N5500 modeli 7300'e düşmüştü. O da Lenovo ile aynı özellikte ama daha iyi kalite kontrol. Bulabilirseniz en iyisi bu.

MSI olanı önermiyorum. Tek özelliği 2K 180Hz olması. Görüntü kalitesi namına bir şey yok düz sRGB monitör.

flamerood

80+
Yok doğrudur ama bütçe malum, Abdullah abi yakın zamanda beyaz bir rampage monitör tanıtmıştı ona benzer başka bir rampage ürün buldum 6k ya o da nasıl merak ediyordum. Ayrıca O beyaz rampage monitör hala varsa bu msi a kıyasla nasıl onu da merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

özellikle bunu gördüm fiyatı ama fazla uygun geldi, hıyar çıkar mı diye korkuyorum :D
pchocası inceleme videosu yapmış bak istersen iyi duruyor

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
pchocası inceleme videosu yapmış bak istersen iyi duruyor
PCHocası monitörden anlamıyor. Her yanlış bilgi verdiğinde 1$ biriktirseydim zengindim.

Yine seviye atlamış biraz. Tepki süresi ölçum cihazi almış, ghosting testini kısmen doğru yapmaya başlamiş (Evet önceden tamamen yanlış yapıyordu bunu da milyonlar izliyordu 😅. Bir sefer bunum hakkinda konu açtım ve fanları bana saldırdı. Ama benim dediğime geldiler geri.)

Ama hala 2015 forum efsanelerini bilgi diye veriyor, testleri hatalı yapıyor/okuyor VS. Ve en önemlisi hala monitör incelemesi denecek seviyeye gelmemiş. Ne gamut ne kontrast ne parlaklık ne renk doğruluğu/sıcaklığı ne gamma ne VRR performansı VS. hiçbir test yok. Asla ona bakarak almayın.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
PCHocası monitörden anlamıyor. Her yanlış bilgi verdiğinde 1$ biriktirseydim zengindim.

Yine seviye atlamış biraz. Tepki süresi ölçum cihazi almış, ghosting testini kısmen doğru yapmaya başlamiş (Evet önceden tamamen yanlış yapıyordu bunu da milyonlar izliyordu 😅. Bir sefer bunum hakkinda konu açtım ve fanları bana saldırdı. Ama benim dediğime geldiler geri.)

Ama hala 2015 forum efsanelerini bilgi diye veriyor, testleri hatalı yapıyor/okuyor VS. Ve en önemlisi hala monitör incelemesi denecek seviyeye gelmemiş. Ne gamut ne kontrast ne parlaklık ne renk doğruluğu/sıcaklığı ne gamma ne VRR performansı VS. hiçbir test yok. Asla ona bakarak almayın.
Dostum bana 2k 240hz ne önerirsin acaba beyaz olsa tadından yenmez ama beyazlar da çok para biliyorum

Copycat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Burak

Buna ne dersiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,393
Üyeler
160,844
Son üye
Foxaz
Top Bottom