Kullandığınız bir ürün müMSI G274QPF 27" 1 ms WQHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF 27" 1 ms WQHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF 27" 1 ms WQHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.685,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yayın yapıyorumda, hdmi mı daha iyi display port mu?hayır ama forumlarda önerilen bir ürün güzel bir monitör inceleyebilirsin.
Yeni modeli daha iyiMSI G274QPF 27" 1 ms WQHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF 27" 1 ms WQHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF 27" 1 ms WQHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.685,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
monitör bayağı hoşuma gitti dik kullanılabilmeside çok büyük artı açıkcası
teşekkür ederim dostum sanırım bunu alacağımzaten aynı modeli attım ama amazondaki farklıymış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
displayport daha iyi.
LG Ultragear 27GR75Q-B modeli nasıldır acaba bunu sorsam birdezaten aynı modeli attım ama amazondaki farklıymış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
displayport daha iyi.
msi siparişi verdim bakalımo monitör hakkında bilgim yok.
Hangisini aldınızmsi siparişi verdim bakalım
bu amazonda 6 taksitle 9200tl idi