Neler Yeni

2K Monitör Önerisi Lazım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,149
İsim
Emir
Anladım teşekkürler. Ben monitörü alalı 15 gün oldu, amazon kesin iade eder deyip msi'ı sipariş etsem mi acaba? Yoksa vx2780j-2k'nın onaylanmasını bekle, sonra msi'ı bekle derken 1 haftayı bulacak.
Amazon 1ay içerisnide iade politikası var.Ben kulak üstü kulaklık aldım iade ettim (normalde hijyen muhabbetinden dolayı iade edilmiyordu sanırım)
Ben edeceğini düşünüyorum,sipariş edin derim

Honigfluss

80+ Bronze
:). tuhaf bir durum madem hz ve 10 bit bu kadar önemli casper al ne diyeyim.imzamdaki monitörle 10 bittte 200 hz alıyorum sıkıntısız.2k içinde adrenalin virtual super rosalation kullanıyorum sıkıntı yok.casperın 8-9k civarında 27 inç 2k 10 bit 144 hz monitörü mevcut.ama tn panel. tn sıkıntı olammssa birde ona bakhttps://www.hepsiburada.com/casper-...ync-g-sync-2k-qhd-led-monitor-p-HBV00000V0B3U
Hz ve 10 bit bu kadar önemli değil. 8 bit monitör olsa direkt alırım fakat bildiğin yok. 8 bit üretmemişler. E mecbur 10 bit alıyoruz, aldıktan sonra da 10 bit kullanmak istiyoruz çünkü parasını vermişiz. TN panel sıkıntı, alamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon 1ay içerisnide iade politikası var.Ben kulak üstü kulaklık aldım iade ettim (normalde hijyen muhabbetinden dolayı iade edilmiyordu sanırım)
Ben edeceğini düşünüyorum,sipariş edin derim
Tamamdır sağ olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Displayport 1.4 desteklemiyor dolayısıyla 10 bitte max 120 hz alabileceksin. Bu devirde 120 hz monitör alınmaz.
ya şimdi sen ne diyosun ben neler diyorum sana.öncelikle display 1.4 ile 10 bit yüksek hz alamanın ne alakası var.öyle bir durum olsa imzamda yazan monitörle, ben, display 1.2 kablo ile, 10 bit 200 hz alabilirmiyim sence.onu anlatmaya çalışıyorum sana.yani konuşmayayım diyorum dayanamıyorum :). sayıylamı salıyolar sizi sokağa aynı kafa yapısı.demekki kablonda sıkıntı var.amesela casper yorumlarını okursan aynı monitörü alan iki kişiyiz.monitörün yanında gelen hdmı kablo ile birimiz (yani ben) 200 hz alıyorken adam yorumunda şikayette bulunmuş 120 hz den fazla alamıyorum diye.neden sence?aklınız bu kadar yorum yapıp düşünemez haldemi?

Hz ve 10 bit bu kadar önemli değil. 8 bit monitör olsa direkt alırım fakat bildiğin yok. 8 bit üretmemişler. E mecbur 10 bit alıyoruz, aldıktan sonra da 10 bit kullanmak istiyoruz çünkü parasını vermişiz. TN panel sıkıntı, alamam.

Tamamdır sağ olun

Honigfluss

80+ Bronze
ya şimdi sen ne diyosun ben neler diyorum sana.öncelikle display 1.4 ile 10 bit yüksek hz alamanın ne alakası var.öyle bir durum olsa imzamda yazan monitörle, ben, display 1.2 kablo ile, 10 bit 200 hz alabilirmiyim sence.onu anlatmaya çalışıyorum sana.yani konuşmayayım diyorum dayanamıyorum :). sayıylamı salıyolar sizi sokağa aynı kafa yapısı.demekki kablonda sıkıntı var.amesela casper yorumlarını okursan aynı monitörü alan iki kişiyiz.monitörün yanında gelen hdmı kablo ile birimiz (yani ben) 200 hz alıyorken adam yorumunda şikayette bulunmuş 120 hz den fazla alamıyorum diye.neden sence?aklınız bu kadar yorum yapıp düşünemez haldemi?
Displayport ile 10 bit yüksek hz almanın ne alakası var derken? Tamamen displayport'a bağlı kanka. DP 1.2 ile 10 bit 200 hz alamazsın, max 120 hz alırsın. 2K çözünürlük için konuşuyorum. Hem sokak ağzıyla kaba bir şekilde konuşmuşsun hem de Displayport ile 10 bit yüksek hz'nin ne alakası var diyerek cahilliğini gösterip kendini yerin dibine sokmuşsun. Kablonda bir sıkıntı var demişsin de son kalite ugreen + paugge 2 farklı kablo denedim, ikisinde de böyleyse %100 monitörde hata var. Büyük ihtimal displayport 1.4 desteklemiyor fakat öyle tanıtım yapmışlar veya bana gelen ürün yanlış.
HDMI kullanman da şaka gibi, displayport'un bir çok avantajını kaybediyorsun, bu devirde HDMI kullanılmaz. En basitinden HDMI kullanırsan günümüz monitörlerinde zorunlu bir özellik olan Adaptive Sync'i açamazsın.

Top Bottom