Neler Yeni

2k monitör önerisi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Disli
Bütçe
2700
Beyler 8 9 yıl sonra yeniden pc almaya karar verdim ama çok cahilim bu konuda .alcağım pc 6600rx ekran kartına sahip arkadaş 2k al diyor bazıları 1080 diyor yani bilemiyorum 2k daha mantıklı gibi geldi .bazı insanlar msi asus gibi markaları önermiyor o yüzden bana düzgün ölü piksel sorunu daha az olan monitörler önerir misiniz? ? Bütce 2500 2700 gibi .kavisli 27 inç tercihim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,684
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Disli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O insanlardan uzak durun ve 2k çözünürlük daha iyi olacaktır bence. Öneri konusunda piyasaya şu an hakim değilim
tam model veremiyorum maalesef.
Ben araştırdım gerçekten msi monitörlerde sorun yaşayan çok insan vardı ama asus a hiç bakmadım .1080p diyen de çok var 2k da da iyi performansı var .o yüzden hala kararsızım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,684
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ben araştırdım gerçekten msi monitörlerde sorun yaşayan çok insan vardı ama asus a hiç bakmadım .1080p diyen de çok var 2k da da iyi performansı var .o yüzden hala kararsızım
Her monitörde sorun olma ihtimali vardır, sorunsuz monitör diye bir şey yok, o ekran kartı 1080p için de iyi 2k için de ancak bana soracak olursan 2k tercihimdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Disli
Her monitörde sorun olma ihtimali vardır, sorunsuz monitör diye bir şey yok, o ekran kartı 1080p için de iyi 2k için de ancak bana soracak olursan 2k tercihimdir.
Doğru diyorsunuz .aslında ölü piksel falan sıkıntı değil .bazı siteler iade almıyormuş ondan korkuyorum. Alıyorsun ama bozuk çıkıyor .hepsiburada gibi biyerden almak istiyorum. https://www.itopya.com/msi-optix-27...QmGT0AQVx2M-1630796870-0-gqNtZGzNAjujcnBszQrR yada itopya dan bunu almak istiyorum.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Okan kaygısız
Hocam Türkiye' de dell ve hp pek tutulmuyor ama yurtdışında gayet kullanılan monitörler hatta ben dell 2k olanı alacaktım itopya'da şuan indirim de gayet de çok güzel özellikleri var ama son anda bütçe kısıtlamasına gitmek zorunda kaldım ve asus'un 2k olanını alacağım.Lg'nin 2k bi monitörü var o da indirim de diye hatırlıyorum ona da bakabilirsiniz

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Hocam Türkiye' de dell ve hp pek tutulmuyor ama yurtdışında gayet kullanılan monitörler hatta ben dell 2k olanı alacaktım itopya'da şuan indirim de gayet de çok güzel özellikleri var ama son anda bütçe kısıtlamasına gitmek zorunda kaldım ve asus'un 2k olanını alacağım.Lg'nin 2k bi monitörü var o da indirim de diye hatırlıyorum ona da bakabilirsiniz
Bahsettiğiniz dell monitörü hangisi acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Disli

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim