Neler Yeni

Çözüldü✓ 2k monitör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Taşdemir
Piyasaya baktığımda 1080p için 3500₺ 2k için 5000₺ bütçe gerektiğini görüyorum. Aradaki 1500₺ bence uzun süre kullanacağım için değer.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Deniz
Piyasaya baktığımda 1080p için 3500₺ 2k için 5000₺ bütçe gerektiğini görüyorum. Aradaki 1500₺ bence uzun süre kullanacağım için değer.
5000TL 2k monitörler için başlangıcın başlangıcı hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Davar Güden
60hz monitör kullanıyordum insanlar 140-160hz' ye geçince woa neler oluyor, aşırı fark ediyor 60hz de oynayamıyorum artık tarzı şeyler yazıyordu ben de gidip 140hz bir monitör aldım ve sonuç evet daha ince çerçeve ips olmasından kaynaklı renkler daha hoş geliyor göze onun dışında hz olayında bir şey anlamadım bir fark göremedim.
sen 144ü 2 ay kullan sonra 60 hz i kullan aralarındaki farkı görürsün

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Taşdemir
5000TL 2k monitörler için başlangıcın başlangıcı hocam

Bu ikisinden biri alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladığım kadarıyla free sync veya g sync olmasına dikkat etmeliyim.

Son düzenleme:

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
60hz monitör kullanıyordum insanlar 140-160hz' ye geçince woa neler oluyor, aşırı fark ediyor 60hz de oynayamıyorum artık tarzı şeyler yazıyordu ben de gidip 140hz bir monitör aldım ve sonuç evet daha ince çerçeve ips olmasından kaynaklı renkler daha hoş geliyor göze onun dışında hz olayında bir şey anlamadım bir fark göremedim.
sen 144 hz kullandığına eminmisin her monitör standart 60 hz gelir ayarlaarından 144 yapman gerekiyor aradaki farkı anlamamak için kör olmak gerekir desem yeridir ki bütün forum katılır bana

viewsonic curved bir monitör bu biraz tercih meselesi ama ikisini de önermiyorum biri tn biri va panel ips alın hocam min en ucuz fiyat attığım link te diğer iki panelin renkleri iyi değil tatmin etmez

KingDeViL

80+ Bronze
3 haftadır monitör araştırıyorum. Çoğu kişi gigabayte m32q önerdi fakat olumsuz geri dönüşleri olan bir satıcıdan başka kimse satmıyor.

Ben amazon tercih ettiğim için 10.699 TL'ye lg 32gp750-b aldım. 1 adet ölü piksel çıktı ve monitör bana ulaştıktan 1 gün dolmadan indirim geldiği için iade ettim. 32 bana baya büyük geldi tv gibiydi ve beyazları sarımtraktı. Ben yeni monitör arıyorum fakat amazonda çok az monitör olduğu için büyük ihtimal yine aynısından alacağım. Başka alternatif yok çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Taşdemir
3 haftadır monitör araştırıyorum. Çoğu kişi gigabayte m32q önerdi fakat olumsuz geri dönüşleri olan bir satıcıdan başka kimse satmıyor.

Ben amazon tercih ettiğim için 10.699 TL'ye lg 32gp750-b aldım. 1 adet ölü piksel çıktı ve monitör bana ulaştıktan 1 gün dolmadan indirim geldiği için iade ettim. 32 bana baya büyük geldi tv gibiydi ve beyazları sarımtraktı. Ben yeni monitör arıyorum fakat amazonda çok az monitör olduğu için büyük ihtimal yine aynısından alacağım. Başka alternatif yok çünkü.
32 inç dediğiniz gibi çok büyük olduğundan ben maksimum 27 düşünüyorum. Maalesef bütçemi de o kadar arttıramam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
abuzittin
kesinlikle 27 2k monitör al almışken. daha büyüğünü alma ve full hd de alma. marka model bende bakıyorum bu aralar. bana hala pahalı geliyor ben bekliyorum.

Zeth

80+ Bronze
sen 144 hz kullandığına eminmisin her monitör standart 60 hz gelir ayarlaarından 144 yapman gerekiyor aradaki farkı anlamamak için kör olmak gerekir desem yeridir ki bütün forum katılır bana

viewsonic curved bir monitör bu biraz tercih meselesi ama ikisini de önermiyorum biri tn biri va panel ips alın hocam min en ucuz fiyat attığım link te diğer iki panelin renkleri iyi değil tatmin etmez
körüm o zaman bi fark göremedim

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Taşdemir
inventustaki 2k modeli aldım

KingDeViL

80+ Bronze

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Bütcen varsa dell s2721dgfa algeçen hafta aldım 8000 tl civarında idi fiyatlar giderek yükseliyor inan kullanmaya başlayınca neden geçen sene almadım diye kendime kızdım geçen sene gigabyte g24f aldım. Arasında o kadar fark varki .gigabyte 2 el olarak sattım ama fiyatlar nereye geldi geçen sene almış olsam 3000 tl idi ileriye doğru fiyatlar ne olur artık siz düşünün

Top Bottom