2K Monitör Sevmede Yardım

Sagend

80+
Reaksiyon skoru
45
Bütçe
15000
İyi Forumlar 2k Monitor Alacagim Üc Model arasinda kaldım. Sunu Baştan Belirteyim Bu Fiyata G65B Var Ama Curved İstemiyorum O Yuzden Onermeyin Lutfen. Oynadığım Oyunlar Valorant Gta5 Forza Motorsport Bunlar En Çok Oynadiklarim.

Ucuncu Monitoru Atmadan Sunu Belirtmem Lazim Dell Bu Monitoru Sanirim Tr Den Cekti Hicbiryerde Stok Yok Olsa Bunu Alacaktim.

PEKİ SİZCE HANGİSİNİ ALMALİYİM?

Renk gamutu, kontrast, parlaklık yönünden daha iyi.

Benim için garanti süreci çok önemli.

Dell bulunsa da o model diğerlerine göre epey pahalı olacak.

Asus tuf monitör daha önce kullandım ve çok memnunum sorun yaşamadım ama asus 5 ayrı bölgede tek ölü piksel, ya da tek yerde 3 ölü piksel olmadıkça garanti sürecine alıp yardımcı olmuyor. Bizzat servisin dediği bu.

LG
Bu konu hakkında yorum yapmıyor. Servisin insiyatifine bağlı.

Gamingentr'nin iade politikasına bir bak. Ölü piksel, IPS glow vs. durumlarında sorunsuz iade yapıyorsa ordan ASUS al. Aksi halde Amazon'dan LG al. Monitörlerde bu tarz problemler çok oluyor. O yüzden bence satıcı önemli. Mağazadan gidip bakıp alabileceksiniz yine ASUS alın.

Tesekkurler onerileriniz icin magazadan olursa veya gaminggentr de bulursam Asus yoksa lg alacagim

Gamingentr'nin iade politikasına bir bak. Ölü piksel, IPS glow vs. durumlarında sorunsuz iade yapıyorsa ordan ASUS al. Aksi halde Amazon'dan LG al. Monitörlerde bu tarz problemler çok oluyor. O yüzden bence satıcı önemli. Mağazadan gidip bakıp alabileceksiniz yine ASUS alın.
Gaminggen üzerinden 1 ay önce Asus monitör aldım 2 adet ölü piksel çıktı , bir hafta içinde değişim yapıp yenisini yolladılar problem çıkartmadılar.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Oynadığın oyunlara bakarsak g65b tam sana göre dostum.

Gaminggen üzerinden 1 ay önce Asus monitör aldım 2 adet ölü piksel çıktı , bir hafta içinde değişim yapıp yenisini yolladılar problem çıkartmadılar.
Sizin adınıza çok sevindim. 2 adet ölü piksel için değişim yapmaları çok güzel. Amazon ve Hepsiburada haricinde ölü pikselde iade bile almıyor çoğu firma.

Geri