Neler Yeni

Çözüldü✓ 2k monitör tavsiyesi

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
muhammed samet
Bütçe
7000
7000tl bütçem var ne onerirsiniz RTx 4070 ti ekran kartı Hz yüksek olsa aslında iyi olur valorant tarzı oyunlar oynuyorum tavsiyeniz var mi.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
27 inç bana biraz büyük ve site güvenilir mi
site güvenilir fakat yinede daha bilindik sitelere yönelmek isterseniz

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
muhammed samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Site MSI urunlerinin resmi distributoru guvenilir diye biliyorum.
Anladım 27 on.cok büyük gelir mi peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster düşünmüyorum hosting sorunu var mis

24inç 2k almak gereksiz zaten alıcaksan 27 alman lazım.
CS go ve valorant tarzı FPS oyunları oynadığım için 24 inç monitör yeterli oluyo

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Anladım 27 on.cok büyük gelir mi peki

Monster düşünmüyorum hosting sorunu var mis
Hocam acikcasi bana tam geliyor. Yani tabi masanizada bagli da mesela internet cafeye gittigimde 24 incler bana oyuncak gibi geliyor fakat hard bir sekilde cs valo tarzi rekabetci oyunlar oynuyor iseniz 24 inc monitor daha mantikli. Ama 2k monitor baktiginiza gore sanirim dedigim tarzda oynamiyorsunuz. O yuzden alabilirsiniz.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
muhammed samet
Hocam acikcasi bana tam geliyor. Yani tabi masanizada bagli da mesela internet cafeye gittigimde 24 incler bana oyuncak gibi geliyor fakat hard bir sekilde cs valo tarzi rekabetci oyunlar oynuyor iseniz 24 inc monitor daha mantikli. Ama 2k monitor baktiginiza gore sanirim dedigim tarzda oynamiyorsunuz. O yuzden alabilirsiniz.
Rekabetçi oyunlar oynuyorum ekran kartı 4070ti diye 1080 almıyorum hikayeli oyunları ise arada sırada oynarım ben normalde laptop oyuncusuyum masaüstüne geçiş yapacağım laptopda 15.6 inç kullanıyorum hard bir şekilde oynayacağım oyunları

bence ideal hocam bende bu modeli almayı düşünüyorum yakın zamanda
Rekabetçi oyunlar oynuyorum ekran kartı 4070ti diye 1080 almıyorum hikayeli oyunları ise arada sırada oynarım ben normalde laptop oyuncusuyum masaüstüne geçiş yapacağım laptopda 15.6 inç kullanıyorum hard bir şekilde oynayacağım oyunları

Maethril_

80+ Bronze

İşlemciniz fena değilse 1080p alın o zaman hem 240hz olur.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam eger ki hard bir sekilde oynuyorsaniz 24 inc bir monitor daha saglikli olabilir genelde e sporcular 24 kullaniyor. Ama bana kalsa ben yinede 27 tercih ederdim. Kendim hard olmasa bile 27 inc monitor ile fps oyunlari oynuyorum fakat sizin harddan kastiniz eger ki hani boyle cidden profesyonel sekilde ise 24 tercih edin. Ayrica o kartin hakki 2K ben olsam 2K 27 bir monitor alirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,348
Üyeler
164,655
Son üye
gabrielsara30cm
Top Bottom