- Bütçe
- 15000
Şu monitörler arasında kaldım daha iyi tavsiye varsa beklerim karar veremedim
msı olanı alabilirsin öneririm.Şu monitörler arasında kaldım daha iyi tavsiye varsa beklerim karar veremedim
iyi değil.https://www.incehesap.com/gamepower...itor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-72333/ bu nasıl monitör acaba şuan sepette 10 k
Tamamdır teşekkür ederim bu seçtiklerim dışında tavsiyen var mı yoksa msı al geç mi diyorsuniyi değil.
Msi yi al geçTamamdır teşekkür ederim bu seçtiklerim dışında tavsiyen var mı yoksa msı al geç mi diyorsun
msi monitörü al geç.Tamamdır teşekkür ederim bu seçtiklerim dışında tavsiyen var mı yoksa msı al geç mi diyorsun
Asus tuf gaming vg27wq modeline bakabilirsin ama vg27vq ile karıştırmaŞu monitörler arasında kaldım daha iyi tavsiye varsa beklerim karar veremedim
Tamamdir teşekkür ederimAsus tuf gaming vg27wq modeline bakabilirsin ama vg27vq ile karıştırma
Bindirim indirim olmaz mıAceleci davranma. 16 Temmuz'dan sonra Amazon ve Hepsiburada indirimleri var.
En son beklediğim zaman 10k alacağım bütün monitörler 13k üstü oldu simdi 15 k üstü olur mu diye düşünüyorumOrasını göreceğiz, en azından denemek lazım.