Neler Yeni

Yardım 2K Renk Kalitesi Güzel monitör önerisi

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
EmreE
Oyunları 2k da oynuyorum ve genelde hikayeli oyunlar oynuyorum 144hz üstü renk kalitesi iyi olanların fiyat bandını pek bilmiyorum ama uygun 2k bildiğniz monitörler varsa ona göre kendimi ayarlayacağım

(Renk kalitesi önemli)

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Atilla
Deneyimlediği 2 monitör var ikisi de çok güzeldi bence. Asus kalibrasyon yapılmış icc profili ile daha güzel oldu.
Asusun dez avantajı gündüz çok ışıklı ortamlarda parlaklığı az gelebilir fakat ben sadece gece kullandığım için fazla bile geliyor bana.
Viewsonic görüntü ve parlaklık olarak iyi fakat monitör arayüz kullanımı biraz zor tuş ile yapıyorsun asus da joystick var. Asus monitörün uyugulamasından da ayar yapılabiliyor.

The Semih

80+ Gold
Oyunları 2k da oynuyorum ve genelde hikayeli oyunlar oynuyorum 144hz üstü renk kalitesi iyi olanların fiyat bandını pek bilmiyorum ama uygun 2k bildiğniz monitörler varsa ona göre kendimi ayarlayacağım

(Renk kalitesi önemli)

Bu monitörün renkleri çok güzel, fakat herkesin göz zevki farklı, monitör 10 bit FRC Rapid IPS

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
EmreE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

The Semih

80+ Gold

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
EmreE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Menüsü çok kompakt aslında ve joystick var, neyini beğenmedin menüde merak ettim.
İstediğmiz ayarı bulamadık görüntüde gerekesiz bir kestinleştirme var oyunların ayarlarında keskinleştirme kapalı driverda keskinleştirmeyle ilgili ve benzer ayarlar kapalı ama yine de keskinleştirme var

The Semih

80+ Gold
İstediğmiz ayarı bulamadık görüntüde gerekesiz bir kestinleştirme var oyunların ayarlarında keskinleştirme kapalı driverda keskinleştirmeyle ilgili ve benzer ayarlar kapalı ama yine de keskinleştirme var
Anladım ayar çeşitliliğinden bahsediyorsun, ben menü tasarımını sevmedin sandımda aşırı garip gelmişti :D

Top Bottom